Lifestyle

Arnold Schwarzenegger, aniversare cu fosta soţie. Actorul a împlinit 73 de ani


Arnold Schwarzenegger, aniversare cu fosta soţie. Actorul a împlinit 73 de ani

Arnold Schwarzenegger a împlinit 73 de ani în urmă cu câteva zile. Starul a ales să sărbătorească acest eveniment alături de fosta  sa soţie, Maria Shriver, şi cei patru copii. Fiul cel mai mare, Patrick, a făcut publică o fotografie de la reuniunea de familie.

În imagine, Arnold este încadrat de fosta soţie, Maria, 64 de ani, fiica Katherine, 30 de ani, cei doi băieţi, Christopher, 22 de ani, şi Patrick, 26 de ani, şi fiica Christina, 29.

Schwarzenegger şi Maria Shriver au fost căsătoriţi timp de 25 de ani , dar s-au despărţit în 2011. La scurt timp după vestea divorţului, s-a aflat că actorul avusese o relaţie paralelă cu menajera, iar din legătura lor rezultase un copil, Joseph Baena.

"După ce am părăsit biroul guvernatorului, i-am spus soţiei mele despre acest eveniment, care a avut loc în urmă cu peste 10 ani”, a spus Arnold la acea vreme într-un comunicat de presă. Actorul nu a menţionat însă că a mărturisit întreaga poveste doar atunci soţia sa l-a confruntat cu informaţiile pe care avea. Maria discutase cu  care Arnold avea o relaţie şi aflase chiar de la ea că au un copil împreună.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m trying so hard to smile.... damn wisdom teeth SMH... Happy birthday pops! Love u

O postare distribuită de Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) pe

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările