News

Ashley Park, actriţa din „Emily in Paris“, diagnosticată cu cancer la 15 ani: "Inima mea putea să înceteze să funcţioneze"

Ashley Park, actriţa din „Emily in Paris“, diagnosticată cu cancer la 15 ani: "Inima mea putea să înceteze să funcţioneze" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Actriţa Ashley Park, cunoscută pentru rolul ei în serialul „Emily in Paris”, a fost diagnosticată cu cancer la vârsta de 15 ani. Nu se fereşte să vorbească despre acea perioadă dificilă din viaţa ei, a spus prin ce a trecut!

Ashley Park are acum 29 de ani. Face furori în serialul "Emily in Paris" alături de Lily Collins. În trecut, Ashley a fost diagnosticată cu cancer. Avea doar 15 ani când medicii i-au spus diagnosticul crunt: "De multe ori oamenii aduc în discuţie experienţa mea cu cancerul. Chiar nu am nicio problemă să vorbesc despre asta. Cred că e important să vorbesc despre asta, dar în acelaşi timp, apreciez atunci când nu sunt rugată să vorbesc despre această experienţă", a spus Ashley Park pentru Cosmopolitan. 

Ashley Park a făcut chimioterapie

Pentru a se vindeca, actriţa a făcut la15 ani chimioterapie. Nu a vrut să ştie care sunt efectele secundare ale procedurii: "Nu am vrut să ştiu că aş putea deveni infertilă sau că inima mea ar putea să înceteze să funcţioneze la un moment dat sau orice lucru de genul ăsta, pentru că atunci când o spui, începi să te gândeşti la asta."

Din fericire actriţa a învins în lupta cu boala, iar acum se bucură de cariera sa şi de succesul internaţional. A avut mult de suferit atunci, îşi doreşte ca nicio altă persoană să nu mai treacă prin aşa ceva: "Când ai trecut prin nişte momente foarte grele nu vrei ca şi altcineva să treacă prin asta."

Citeşte şi: Lily Collins ("Emily in Paris"): războiul cu tatăl ei, Phil Collins, care a părăsit-o pe mama ei prin fax!

Foto: Profimedia

Modifică Setările