Meghan & Harry

"Aţi făcut dezvăluiri şocante!" Prinţul Harry şi Meghan Markle, cu o sarcină avansată, în primele imagini din interviul exploziv pentru Oprah

"Aţi făcut dezvăluiri şocante!" Prinţul Harry şi Meghan Markle, cu o sarcină avansată, în primele imagini din interviul exploziv pentru Oprah camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pe 7 martie, când va fi difuzat acest interviu exploziv, familia regală britanică nu se va simţi foarte bine.

Asta pentru că Ducii de Sussex promit să vorbească despre subiecte interzise, cum ar fi viaţa la palatul regal şi motivul pentru care au părăsit familia regală şi Anglia pentru a se stabili la Los Angeles.

Astăzi, a fost difuzat un trailer pentru interviul de 90 de minute acordat de aceştia... vecinei Oprah Winfrey şi care a fost filmat în grădina casei ducilor din Santa Barbara. În imagini, o putem vedea pe Meghan afişând o sarcină destul de avansată, aceasta alegând o rochie neagră de maternitate, în timp ce părul acesteia este prins într-un coc lejer. La rândul lui, Harry este destul de elegant în costumul lui de culoare deschisă, purtând cămaşa fără cravată.

În acest promo al interviului, prinţul spune că motivul pentru care el şi Meghan au părăsit Anglia este ca istoria să nu se repete, cum s-a întâmplat în cazul mamei sale, Prinţesa Diana, hăituită, pur şi simplu, de presa britanică. "Ne-a fost foarte greu amândurora, dar măcar ne avem unul pe altul", mai spune Harry.

În acea parte a interviului în care Meghan Markle apare singură, fără Harry, se pare că au fost aduse nişte acuzaţii surprinzătoare la adresa familiei regale, având în vedere remarca făcută de Oprah în teaser: "Ai făcut dezvăluiri şocante!". Fosta actriţă descrie experienţa ei de 20 de luni în sânul familiei regale ca fiind aproape de nesuportat, iar Oprah continuă, în promo, cu următoarea întrebare: "Ai tăcut sau ţi s-a cerut să taci?".

Oprah le-a mărturisit apropiaţilor că interviul cu Ducii de Sussex este cel mai bun pe care l-a realizat vreodată, iar nouă nu ne rămâne decât să ne convingem de acest lucru, atunci când va fi difuzat în totalitate.

Comentarii

Modifică Setările