News

”Aţi participat vreodată la spirale MISA?” Dacian Cioloş face dezvăluiri

”Aţi participat vreodată la spirale MISA?” Dacian Cioloş face dezvăluiri

Dacian Cioloş face confesiuni în emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D!  

Fost Ministru al Agriculturii şi comisar european pentru agricultură, personalitate foarte activă pe scena publică românească, Dacian Cioloş este în prezent copreşedinte USR PLUS. Apropiat al preşedintelui francez Emmanuel Macron şi lider al grupului politic Renew Europe, al treilea ca mărime din Parlamentul European, Dacian Cioloş este una dintre personalităţile cele mai echilibrate şi mai influente din politica românească.

 Acesta va dezvălui în cadrul interviului difuzat în această duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, cum este omul din spatele politicianului Dacian Cioloş. De asemenea, va oferi răspunsuri menite să clarifice o serie de întâmplări şi decizii din politica românească. 

 ”De ce nu aţi jurat credinţă poporului român cu mâna pe Biblie?”, ”Sunteţi un politician ipocrit?”, ”L-aţi ajutat pe Traian Băsescu să-l trimită după gratii pe Dan Voiculescu?”, ”Este ieşirea de la guvernare colacul de salvare al URS PLUS?”, ”V-aţi opune suspendării preşedintelui Iohannis?”, ”Sunteţi omul Franţei în politica de la Bucureşti?”, ”Sunteţi un politician mai puternic decât Dan Barna?”, ”Aţi participat vreodată la spirale MISA?”,  acestea sunt doar câteva dintre intrebarile la care politicianul roman Dacian Cioloş va trebui să răspundă în ediţia de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce se difuzează de la 22:00, la Kanal D

 

Modifică Setările