News

Atunci şi acum! Cum arată Oana Sârbu în uniformă de liceu, după 28 de ani

Atunci şi acum! Cum arată Oana Sârbu în uniformă de liceu, după 28 de ani

După 28 de ani, celebra Dana din serialul Liceenii îmbracă din nou sarafanul de elevă, în emisiunea Cronica Cârcotaşilor. Şi trebuie să recunoaştem că diferenţa dintre Dana de atunci şi cea de acum nu este prea mare.

Ei bine, poate tocmai de aceea echipa Cronicii a invitat-o pe Oana Sârbu să reinterpreteze personajul care a consacrat-o în lumea filmului. Astfel, Dana va reveni pe micile ecrane, alături de un altfel de Mihai, de Ionică şi de Socrate, într-un sequel mai tare decât cele pentru “Matrix” sau “Războiul Stelelor”, aşa cum promite noua echipă de cârcotaşi.

“Este uluitor că, după atâta timp, seria cu Liceenii continuă! Mă simt onorată că am primit invitaţia de a colabora cu echipa Cronicii!”, a spus, entuziasmată, Oana Sârbu. Vedeta consideră că scenele jucate alături de Alex Bogdan, Orlando Ivan şi Puştiu’ merită repetate: “M-am simţit bine în sarafanul de liceu şi unii zic că n-ar fi vreo diferenta între Dana de acum şi cea de mai ieri, deşi eu zic că e. Un lucru e sigur, aş juca oricând acest personaj!”.

Cum va decurge întâlnirea Danei cu Mihai în continuarea seriei “Liceenii” vedeţi astăzi, de la ora 20:30, la Prima TV.