News

Au refuzat roluri memorabile! Vi-i imaginaţi pe George Clooney în The Notebook sau pe Gwyneth Paltrow în Titanic?

Au refuzat roluri memorabile! Vi-i imaginaţi pe George Clooney în The Notebook sau pe Gwyneth Paltrow în Titanic? camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Chiar şi cele mai mari staruri de la Hollywood fac greşeli când vine vorba despre alegeri profesionale. Unele dintre aceste decizii nefericite chiar au îngropat cariere...

Will Smith în The Matrix

Will recunoaşte, azi, că n-a fost destul de isteţ ca să dea o şansă acestul film, când i s-a propus rolul lui Neo în hitul SF al anului 1999. Cu toate acestea, Smith se simte oarecum răzbunat de interpretarea lui Keanu Reeves. „L-am văzut jucând pe Keanu şi - foarte rar mi se întâmplă să spun asta - eu aş fi dat-o în bară”, mărturiseşte Smith.

Gwyneth Paltrow în Titanic

V-o imaginaţi pe blonda cea fit în rolul... pufoasei Rose din legendarul film din 1997? Producătorii Titanicului şi-au imaginat-o şi i-au oferit rolul, însă Gwyn l-a refuzat, spre norocul lui Kate Winslet. „Mama m-ar omorî dacă aş vorbi despre roluri pe care le-am refuzat. Spune că nu este ladylike”, a declarat Paltrow în 2015.

Christina Applegate în Blonda de la drept

Christina a fost prima alegere pentru rolul lui Elle Woods din pelicula din 2001, unul atribuit, până la urmă, lui Reese Witherspoon. Dar Applegate a refuzat, considerând că rolul e prea asemănător cu cel al lui Kelly din Familia Bundy, pe care-l jucase atâţia ani. „Mi-a fost frică c-o să mă repet. N-a fost mişcare inteligentă, aşa-i?”.

Emma Watson în La la land

N-a fost să fie Watson, dar a fost o altă Emma, americanca Stone. S-a tot vorbit că britanica a fost prima propunere pentru a fi partenera lui Ryan Gosling în musicalul din 2016. Watson a avut de ales între acest film şi filmările la Beauty and the Beast şi l-a ales pe al doilea. A preluat Stone şi a câştigat şi Oscarul pentru cea mai bună actriţă, pentru interpretarea ei.

Michelle Pfeiffer în Tăcerea mieilor

Michelle este o fire prea sensibilă pentru un thriller precum cel din 1991. Atunci când i s-a propus rolul agentei Clarice Starling, Michelle l-a refuzat susţinând că nu poate digera un subiect atât de înspăimântător. „Era atât de mult rău în acel film. N-am vrut să fiu parte din aşa ceva”, se justifică Michelle. Jodie Foster n-a fost atât de impresionabilă şi a luat Oscarul pentru prestaţia ei.

David Schwimmer în Men in Black

În 1997, David voia să-l facă uitat pe Ross din Friends cu un rol pe marele ecran. Avea de ales dintre cel al Agentului J din SF-ul de succes şi un proiect dubios pe numele lui Pallbearer. David a ales greşit şi-a sfârşit cu Zmeura de Aur la categoria Cel mai prost actor nou-venit. Costumul negru a fost îmbrăcat de Will Smith, care-a făcut, aşadar, o trecere reuşită de la Fresh Prince la star în Cetatea Filmului.

George Clooney în The Notebook

Nu vrem să ne imaginăm un alt actor decât Ryan Gosling în rolul sexosului Noah! Cu toate acestea, producătorii dramei romantice din 2004 s-au gândit, iniţial, la alt protagonist. Blasfemie! Cel care-ar fi trebuit s-o ridice pe Rachel McAdams în braţe, ud până la piele, era... George Clooney. Acesta trebuia să joace alături de Paul Newman, ales pentru rolul unui Noah bătrân, din viitor. „Am refuzat amândoi. Toată lumea ştia cum arăta Paul la 30 de ani (George trebuia să joace varianta lui tânără). N-avea cum să meargă.”

Foto: Profimedia, Getty Images

Comentarii

Modifică Setările