News

Aurel şi Diana s-au reîntors la ”Insula Iubirii”, însă în calitate de cuplu. Cine va ceda tentaţiei?

Aurel şi Diana s-au reîntors la ”Insula Iubirii”, însă în calitate de cuplu. Cine va ceda tentaţiei? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În primăvara anului 2017, apăreau pentru prima dată în emisiunea ”Insula Iubirii”, însă alături de alţi parteneri. Odată cu încheierea filmărilor, Diana şi Aurel au spus „adio” partenerilor lor şi au decis să formeze un cuplu. Acum, s-au reîntors pe ”Insula Tentaţiei”. Diana şi Ben la „Insula Iubirii”

În sezonul anterior, Diana a sosit în Thailanda alături de Ben, pe care, însă, n-a ezitat să-l înşele cu prima ocazie. Ea a căzut în mrejele ispitei Andy, despre care spunea că i-a furat minţile. Timp de trei săptămâni, cei doi şi-au consumat idila, în timp ce Ben a privit neputincios cum partenera lui îi este infidelă. După cum era de aşteptat, odată cu încheierea filmărilor, Diana şi partenerul ei de acasă, Ben, şi-au spus „adio”. Culmea e că nici cu ispita Andy n-a fost să fie, acesta recunoscând că, pur şi simplu, şi-a jucat rolul şi că nu are sentimente reale pentru concurenta Diana.

Aurel şi Alexandra la „Insula Iubirii”

La rândul lui, Aurel a venit pe Insulă alături de Alexandra Diaconescu, femeia alături de care formase un cuplu timp de trei ani. Cei doi veniseră să-şi testeze iubirea, deja şubredă din cauza amantlâcurilor repetate ale lui Aurel. Emisiunea s-a dovedit ocazia perfectă pentru ca Alexandra să-şi dea seama că năravurile lui Aurel n-o să se schimbe peste noapte şi că-n ciuda şanselor repetate pe care i le-a acordat, acesta n-o să-i fie fidel niciodată. El a cochetat cu ispita Maria Ilioiu, cu toate că aceasta n-a vrut să ducă lucrurile până la capăt. La rândul ei, Alexandra s-a refugiat în braţele şi sfaturile împăciuitoare ale ispitei Raul, cu toate că între ei nu s-a înfiripat nimic amoros. Sfârşitul emisiunii a venit şi cu sfârşitul relaţiei dintre Alexandra şi Aurel.

Diana şi Aurel la ”Insula Iubirii”

Acum, în cel de-al cincilea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”, Diana şi Aurel se afişează în calitate de un nou cuplu. Chipurile, cei doi au simţit o conexiune puternică după încheierea emisiunii, iar nopţile petrecute în cluburi i-au făcut să-şi dea seama că sunt la fel. „Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, spune Diana la intrarea în emisiune, după cum arată promo-ul.

Cei doi au venit să demonstreze tuturor celor care nu cred în relaţia lor că, de fapt, conexiunea lor e puternică. Asta deşi cei doi sunt destul de conştienţi că niciunul dintre ei nu stă foarte bine la capitolul ”fidelitate”. „Nu pot să spun că nu o să cadă în ispită, tocmai de aceea mergem acolo! În capul meu, deja ştiu ce o să facă”, a recunoscut Aurel la testimoniale.

Iar dacă e să judecăm după zvonurile apărute deja în social media, nu o să dureze mult până ce Diana o să cadă din nou în ispită. Să fie Andy, din nou, cel care o va face să saboteze şi această relaţie?