News

Băiatul lui Lucian Mîndruţă, suspect de coronavirus. Au ajuns la Matei Balş

Băiatul lui Lucian Mîndruţă, suspect de coronavirus. Au ajuns la Matei Balş

Lucian Mîndruţă a trecut prin clipe de groază după ce fiul lui, Matei, a început să se simtă tot mai rău şi să facă febră. Bineînţeles că toată familia s-a gândit că are coronavirus.

“Matei, băiatul cel mic, a făcut febră mare, dureri de cap, greţuri, tot tacâmul. Şi cam jumătate din simptomele de Covid. E vara, normal că ne-am speriat. Cine face gripă vara? Hai la Matei Balş! Ne-am pus măşti, ne-am aşezat la triaj, am ajuns până la intrare, el foarte slăbit, i-au pus acolo pe trepte o perfuzie. Şi i-au făcut testul. . Am plecat târziu spre casă. N-aveam oricum unde să mergem: dacă intram, intram peste pacienţii cu Covid. La alt spital? Nu eram siguri că n-are! Aşa că am dormit vreo patru ore azi-noapte. El, cu gâtul din ce în ce mai umflat, noi cu inima tot mai mică: dacă are Covid?”, povesteşte Lucian Mîndruţă pe o reţea de socializare

Joi la prânz, starea băiatului s-a agravat, aşa că au fost nevoiţi  să cheme salvarea. Matei nu mai putea înghiţi nimic şi se deshidrata. „Au venit oamenii cum se vine la suspecţii de Covid: echipaţi cu tot tacâmul. Şi ni l-au mai pus pe picioare. Ne-am despărţit cu multă recunoştinţă de ei, deşi nu ştim exact de cine... Nici măcar o cafea n-am putut să le dăm. Aşa că las poza asta aici, să ştie cât de mult au contat pentru noi”.

 

Modifică Setările