News

Bianca de la Insula Iubirii s-a operat până a ajuns de nerecunoscut!

Bianca de la Insula Iubirii s-a operat până a ajuns de nerecunoscut!

Bianca Hincianu a fost una dintre concurentele controversate din sezonul al treilea al emisiunii ”Temptation Island – Insula Iubirii”. După ce şi-a înşelat iubitul pe insulă, cu inspita Sorin, ea s-a întors în braţele acestuia, la venirea în România, şi chiar s-a căsătorit cu el, devenind doamna Gherman. Bianca şi Liviu, în timpul filmărilor la Insula Iubirii Acum, pe conturile ei de pe reţelele de socializare, stau mărturie zeci de fotografii în care ea şi Liviu Gherman formează un cuplu perfect, Bianca dorind să şteargă cu buretele toate amintirile făcute pe Insulă, alături de inspita Sorin, căruia i-a căzut în plasă şi cu care a format un cuplu pe timpul emisiunii. Şi-a schimbat look-ul, imediat după ce s-au întors de pe Insulă Ba mai mult, Bianca a dorit să-şi schimbe total look-ul pe care l-a afişat în celebra emisiune, apelând la schimbarea culorii podoabei capilare, dar şi la o serie de operaţii estetice, care i-au reuşit mai mult sau mai puţin. Astfel, în cele mai recente imagini postate de aceasta pe contul de Instagram, Bianca pare de nerecunoscut!

Cu părul negru, şi nu blond aşa cum ne-a obişnuit, dar şi cu buze vizibil mărite, pomeţi injectaţi şi alte artificii estetice, soţia lui Liviu Gherman e cu totul şi cu totul altă femeie. Nimic nu ne mai aduce aminte de blonda timidă care a păşit pe nisipurile fierbinţi din Thailanda. Acesta să fi fost efectul dorit? Cert e că şi fanii internauţi au sesizat transformarea prin care a trecut Bianca şi i-au reproşat că a exagerat cu intervenţiile şi că rezultatul nu e deloc unul plăcut.

Aşa arată acum, după operaţiile estetice

La fel de mult s-a schimbat şi vulcanica Dee Dee de la Insula Iubirii, care face un cuplu cu Robert. Aceasta a renunţat la blond, a slăbit foarte mult şi a ajuns să fie de nerecunoscut. Ea s-a pozat alături de fosta ei colegă de pe Insula Iubirii, Bianca, iar fanii internauţi aproape nu au sesizat că e vorba despre Dee Dee.

Alături de Dee Dee
Alături de partenerii lor şi de părinţii lui Dee Dee