Vedete

Bodo de la Proconsul construieşte o grădiniţă la ţară! Cum îi este viaţa, la cinci luni de când s-a mutat din Capitală

Bodo de la Proconsul construieşte o grădiniţă la ţară! Cum îi este viaţa, la cinci luni de când s-a mutat din Capitală

Ce viaţă frumoasă are Bodo, la ţară! De cinci luni artistul, soţia şi cei doi băieţi ai lor s-au mutat în Dobroeşti, Argeş, şi sunt foarte fericiţi de schimbarea făcută.

Se spune că omul sfinţeşte locul, aşa că cei doi soţi încearcă să pună pe picioare un proiect pentru copiii din zonă, intitulat “Atelier de Joacă”, şi muncesc cot la cot pentru a-l definitiva. În mai, Bogdan Marin (52 de ani), alias Bodo de la trupa Proconsul, a văzut moartea cu ochii după ce a suferit un infarct. Medicii i-au montat trei stenturi la inimă şi i-au prescris o reţetă destul de complicată.

Atunci, solistul şi soţia lui au decis să facă o schimbare majoră cu viaţa lor. Au lăsat stresul şi vacarmul unei vieţi în Capitală, şi s-au mutat la 150 km, mai precis în Dobroeşti, Argeş. Aici se simt bine, s-au acomodat uşor cu cei doi băieţi ai lor, şi nici nu vor să mai audă de Bucureşti. Au o căsuţă frumoasă, cu o curte superbă, pomi fructiferi, floricele, ciripit de păsărele, cam tot ce şi-ar dori un om ca să fie liniştit şi fericit. Iată însă că în lipsa concertelor cauzată de pandemie, Bodo nu stă deloc şi împreună cu soţia sa, Loredana, a decis să pună pe picioare un proiect de suflet, pentru copiii din zonă, intitulat “Atelier de Joacă”, unde aceştia să înveţe diferite activităţi.

Citeşte continuarea aici, pe click.ro. 

Modifică Setările