News

Călin Geambaşu, despre relaţia cu Mălina Olinescu: "A fost unică!"

Călin Geambaşu, despre relaţia cu Mălina Olinescu: "A fost unică!"

Au trecut nouă ani de la moartea ei, dar pentru Călin Geambaşu imaginea Mălinei Olinescu e mai vie ca oricând. I-a fost prieten, confident, i-a fost ca un frate.

 O relaţie frumoasă şi apropiată. Niciodată nu mi-a trecut prin minte să avem mai mult de atât. Nici măcar un sărut sau o chestie de genul acesta. A fost mai puternică decât o atracţie bărbat-femeie. A fost mult mai mult. Ar fi fost şi imposibil fiindcă de la 3 noi aveam această legătură. Aşa ceva nu se mai poate construi. Am câteva prietene bune şi apropiate cu care cânt, dar cea cu Mălina este absolut unică şi nici nu poate fi comparată.”, spus artistul la Antena Stars.

Artistul crede că şi astăzi primeşte semen de la cea de care s-a despărţit cu atâta durere.

„Sincer să fiu nici până astăzi nu ştiu ce s-a întâmplat. Cu trupa cântam la un hotel din centrul Bucureştiului şi noi terminasem una dintre reprizele de cântat şi eram în pauză. Cât timp eram în pauză, era scena liberă şi a venit de garbă la mine unul dintre băieţii de la tehnică <<Călin, Călin, uite ce s-a întâmplat.>> Venise un porumbel alb şi s-a aşezat exact pe microfonul soliştilor. Nu ştim de unde a venit acel porumbel alb în mijlocul sălii.”, a spus Călin Geambaşu.

 

Comentarii

Modifică Setările