News

Când vine vorba despre dietă şi greutatea ei, Halle Barry nu face niciodată aceste 2 lucruri. Secretele unui corp de zeiţă la 52 de ani

Când vine vorba despre dietă şi greutatea ei, Halle Barry nu face niciodată aceste 2 lucruri. Secretele unui corp de zeiţă la 52 de ani camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Despre Halle Berry sunt multe de spus, însă când vine vorba despre cum arată, orice comentariu e de prisos. Fie că e surprinsă pe stradă, în haine lejere, fie că defilează pe covorul roşu al vreunui eveniment pretenţios, Halle arată de milioane!

Halle Berry: greutate

Conform unor site-uri de specialitate, actriţa hollywoodiană cântăreşte doar 55 de kilograme la cei 166 cm în înălţime. Însă, nimeni nu poate jura pentru veridicitatea acestor informaţii, căci actriţa nu a precizat niciodată, public, care este greutatea sa. De ce asta? Pentru că tocmai acesta este principiul pe care se bazează Halle Berry: nu se cântăreşte niciodată.

Starul e de părere că o cifră pe cântar nu însemnă nimic, atâta vreme cât sănătatea corporală ori mentală nu este în regulă. Halle Berry susţine că ăsta (n.r. cântăritul) este unul dintre cele două lucruri pe care nu le face niciodată şi că tocmai acest fapt o ajută să arate atât de bine: ”Nu mă cântăresc niciodată. Atâta vreme cât mă simt bine cu corpul meu, cui îi pasă cât cântăresc. Este vorba despre cât de bine mă simt.”

Halle Berry: calorii & dietă

Mulţi s-au întrebat câte calorii consumă actriţa zi de zi şi ce dietă urmează pentru a arăta atât de bine la cei 52 de ani. Adevărul este că Halle nu ştie câte calorii consumă. Actriţa a mărturisit că acesta este al doilea lucru pe care nu-l face niciodată: nu numără caloriile din farfurie.

”Nu-mi număr niciodată caloriile. Niciodată, niciodată. Cred că asta m-ar face să pierd controlul, dacă aş începe să număr caloriile şi să cântăresc mâncarea zi de zi.”, spune actriţa despre strategia cu număratul caloriile.

Cât despre dietă, este de notorietate deja că Halle are diabet şi că e forţată să urmeze o dietă pentru tot restul vieţii. În cazul ei, dieta ketogenică e cea care ţine totul sub control. Actriţa postează des pe reţelele de socializare despre ce consumă într-o zi obişnuită. (vezi galeria foto cu meniul actriţei).

Halle Berry: antrenamente fizice asidue

Dacă este un lucru pe care îl face regulat actriţa, atunci este vorba despre antrenamentul sportiv. Halle are un antrenor personal (n.r. Peter), iar activitatea lor fizică poate fi urmărită pe Instagramul vedetei. Asta pentru că Halle are un hashtag (n.r. #fridayfitness), prin care îşi ilustrează toată activitatea sportivă.