Love Story

Căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin: terapie de cuplu, probleme cu sexul şi drogurile, religie. „Cearta e bună!”

Căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin: terapie de cuplu, probleme cu sexul şi drogurile, religie. „Cearta e bună!” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Se zice că primul an de căsnicie e greu pentru toată lumea, dar mai ales dacă eşti o mare senzaţie pop sau un top model internaţional. După despărţirea zgomotoasă de Selena Gomez, Justin a fugit în braţele superbei Hailey şi s-a însurat cu ea după numai câteva luni de îndrăgosteală.

Din afară, cei doi amorezi par mai fericiţi ca niciodată. Toată lumea îi priveşte pe cei doi îndrăgostiţi încă din adolescenţă – s-au întâlnit prima dată în 2009, când ea n-avea mai mult de 12-13 ani – cu mare drag şi speranţa că vor rămâne împreună o viaţă întreagă. Însă va fi oare aşa? Pentru că primul lor an ca soţ şi soţie n-a fost deloc numai lapte şi miere...

Justin şi Hailey s-au grăbit destul de mult spre altar. Într-un interviu oferit în februarie 2019 celor de la Vogue, cântăreţul a recunoscut că decizia de a-şi uni destinele a venit în urma abstinenţei lui autoimpuse, care a durat mai mult de un an. Nu mai făcuse sex! El a recunoscut că avea probleme cu sexul, pe lângă cele cu drogurile, şi a încercat, în aceste cisrcumstanţe, să se concentreze cât mai mult pe... Dumnezeu.

La scurt timp după oficializarea relaţiei lor, proapeţii căsătoriţi s-au mutat în casa lui de pe lângă Toronto. Acolo au început să se certe pe cum să decoreze vila şi au încercat să-şi accepte unul altuia personalităţile diferite. Au reuşit sau nu prea?

Modifică Setările