Vedete

Cât de ataşat este Alain Delon de câinii lui! Uite care e ultima dorinţă a actorului

Cât de ataşat este Alain Delon de câinii lui! Uite care e ultima dorinţă a actorului

Starul francez a fost mereu un iubitor de animale, iar acum, când simte că sfârşitul îi este aproape, nu vrea să se despartă de câinii săi sub nicio formă.

Alain Delon a avut mereu câini, pe care i-a iubit ca pe nişte membrii ai familiei. Din păcate, acum, pe fondul problemelor de sănătate, starul francez le dă fiori reci fanilor săi, afirmând că sfârşitul îi e aproape şi că deja ştie cum vrea să fie înmormântat, motiv pentru care s-a însingurat şi mai mult şi preferă să stea cu câinele său.

Actorul francez a fost recent pacientul unei clinici din Elveţia, unde a fost operat, lucru pe care familia a ales să-l ţină departe de ochii presei. Totuşi, în contextul agravării stării sale generale, starul pare să se fi resemnat şi a dat deja dispoziţii despre cum să se desfăşoare înmormântarea sa.

Acum în vârstă de 82 de ani, Alain Delon vrea să fie înmormântat pe domeniul său din Douchy, întins pe o suprafaţă de 55 de hectare, unde este amenajat şi un cimitir al familiei. Lucru mai puţin obişnuit este că cimitirul găzduieşte şi mormintele patrupedelor familiei, din 1975 şi până acum aici fiind îngropaţi „50 de câini, fraţi şi surori", se arată în revista franceză "Paris Match". „Toată viaţa mea este aici, în aceste morminte. Am obţinut autorizaţia pentru a fi înmormântat în capela mea, în mijlocul câinilor mei”, a declarat Alain Delon.

Actorul a avut întotdeauna o relaţie specială cu prietenii săi necuvântători, acum având alături un ciobănesc belgian pe nume Loubou, în vârstă de trei ani. 

„Îmi lipseşte atunci când nu sunt cu el. Am avut 50 de câini în viaţa mea, dar cu acesta am o relaţie specială. Mă enervează că nu vrea să urce scara interioară şi, dintr-o dată, am văzut că nu pot să dorm fără el, dar asta se va rezolva. Are caracter, nu iubeşte pe toată lumea”, a mai spus actorul. De altfel, Alain Delon este atât de ataşat de Loubou, încât a mărturisit că vrea ca acesta să fie eutanasiat în cazul în care actorul va muri înaintea sa. „Dacă voi muri înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună (cu câinele, n.r.). îi va face o injecţie, pentru ca el să moară în braţele mele. Prefer să moară aşa, decât să ştiu că va muri culcat pe mormântul meu din cauza suferinţei cauzate de despărţirea noastră”, a mărturisit Alain Delon.

Modifică Setările