News

Câţi ani împlineşte astăzi Ştefan Bănică jr.? Timpul parcă stă în loc pentru artist

Câţi ani împlineşte astăzi Ştefan Bănică jr.? Timpul parcă stă în loc pentru artist camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Este mare sărbătoare astăzi în showbizz-ul românesc. Cunoscutul artist Ştefan Bănică jr. îşi aniversează ziua de naştere.

Pentru el, timpul pare că stă în loc, fiindcă Ştefan arată la fel ca în tinereţe, chiar dacă astăzi bifează toamna cu numărul 54. Îi urăm şi noi la mulţi ani apreciatului solist şi actor.

Ca toţi colegii săi artişti, şi Ştefan Bănică duce dorul spectacolelor, însă pandemia a închis multe scene. Cum speranţa moare ultima, şi Ştefan Bănică speră să cântă în faţa spectatorilor cât mai curând. El făcea un adevărat maraton de Crăciun la Sala Palatului, cu sala plină, câteva zile la rând, cânta colinde, dar şi melodiile sale de suflet. Artistul declara şi anul trecut că nu trebuie să ne pierdem speranţa, Crăciunul nu se amână niciodată, iar sărbătoarea e în suflet, cu spectacole cu prezenţă fizică sau nu. De aceea, el a şi lansat în 2020 melodia  “Crăciunul, vine Crăciunul!”, cântec pe care l-a descris ca un ”antidot” al vremurilor ciudate pe care le trăim.

Între timp, artistul îşi ocupă timpul cu emisiunile TV la care participă, dar şi cu viaţa de familie şi juniorul Alexandru pe care îl are cu Lavinia Pîrva. Micuţul a împlinit deja doi ani şi este o ”binecuvântare”, aşa cum îl descria recent celebrul său tată. Iată ce declara Ştefan Bănică în urmă cu doi ani pentru OK!Magazine: „Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările