News

Ce familie frumoasă are Bobonete! Iată cum arată soţia şi copiii lui

Ce familie frumoasă are Bobonete! Iată cum arată soţia şi copiii lui camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

S-a născut în anul 1980 la Craiova, iar de câţiva ani este considerat cel mai bun comediant din ţara noastră, datorită rolului pe care îl are în serialul „Las Fierbinţi“ şi a spectacolelor de stand-up comedy pe care le ţine în toată ţara.

Mihai Bobonete, căci despre el este vorba, este recunoscut ca Bobiţă, rol pe care îl interpretează în celebrul serial de la Pro TV, iar puţini sunt cei care îi cunosc familia, chiar dacă el vorbeşte despre aceştia, în special despre soţia lui, în aproape toate numerele de stand-up comedy pe care le face.

Cea mai importantă femeie din viaţa lui Mihai Bobonete este Cătălina, cea care îi este alături de aproape 25 de ani şi care i-a devenit soţie în anul 2003. Ea este make-up artist şi are 36 de ani şi i-a dăruit celebrului comediant doi copii: un băiat şi o fată.

În toamna anului trecut, Mihai Bobonete a scris pe reţelele de socializare un mesaj amuzant pentru soţia lui, alături de care a ataşat şi o fotografie în care apar cei doi.

„În spatele oricărui bărbat de succes a fost tot timpul o maşină roşie, veche, cu care francezii cărau ouă pe coasta de Azur la bogaţi şi, ca să nu le sară din cofrage, au inventat Deux Chevaux. Maşina e din 1980, iar pe soţie o am din 1995 şi o iubesc tare mult. De fapt, asta era ideea, dar m-aţi luat voi cu întrebările despre maşină şi m-am pierdut. Uite, ca şi acum. Cum? Nu a întrebat nimeni nimic? Scuze, atunci“, a scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Mai multe fotografii cu Mihai Bobonete şi familia lui pot fi văzute în GALERIA FOTO