News

Ce familie frumoasă are Marius Moga! Cum arată fetiţa lui şi cât de încântat e artistul în postura de tată

Ce familie frumoasă are Marius Moga! Cum arată fetiţa lui şi cât de încântat e artistul în postura de tată camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Această mică domnişoară i-a schimbat întreaga lume lui Marius Moga. Priorităţile şi gândurile.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au devenit părinţi pe 7 octombrie 2015. Cei doi par extrem de fericiţi împreună şi deşi a devenit mămică la doar 21 de ani, Bianca nu regretă nimic. Ea a declarat în emisiunea lui Măruţă că abia după ce Maria Elisabeta a venit pe lume a simţit cu adevărat ce înseamnă fericirea. Tot în emisiune cei doi au lăsat să se înţeleagă că îşi mai doresc un copil şi că în postura de părinţi se simt grozav.

Fetiţa lui este adorată atât de compozitor, cât şi de soţia sa, Bianca. Cei doi se întrec pe conturile de Instagram să posteze cadre cât mai frumoase şi emoţionante cu fetiţa.

Maria Elisabeta are 5 ani şi este o superbitate. Cea mai recentă poză îi înfăţişează pe artist şi pe micuţă uitându-se pe telefon.

Se pare că Maria a moştenit pasiunea pentru muzică a celebrului său tată. Deşi este micuţă, ştie să cânte deja la pian şi are câteva melodii înregistrate. De asemenea, pare pasionată de modă şi deja a început să fure din hainele şi încălţările mamei ei, după cum a dezvăluit chiar Bianca, publicând imagini pe contul ei.

Vă invităm să vedeţi fotografiile în galeria de imagini.

Sursa foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările