Royals

Ce fericire! Principele Nicolae a arătat primele imagini cu burtica de gravidă a soţiei sale: "Minunea noastră"

Ce fericire! Principele Nicolae a arătat primele imagini cu burtica de gravidă a soţiei sale: "Minunea noastră" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Principele Nicolae şi Alina-Maria abia aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Au vrut să îşi amintească cu drag de această perioadă, au făcut poze frumoase, în natură. Sarcina a evoluat, este în cea de-a cincea lună. 

Pare că Principele Nicolae abia aşteaptă venirea pe lume a copilului său! Acesta a publicat în mediul online primele imagini cu burtica de gravidă a soţiei sale. Alina-Maria se pare că ar fi trimestrul al doilea de sarcină, totul decurge bine, a luat câteva kilograme, cum este şi normal. Viitoarea mămică apare în câteva fotografii îmbrăcată într-o rochie albă, lejeră, dar care îi pune sarcina în evidenţă. 

Viitorul tătic e foarte încântat. A scris în dereptul pozelor: "Bucuria noastră", semn că acum ei trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Fanii celor doi au reacţionat, le-au transmis mesaje frumoase. 

Principele Nicolae şi Alina-Maria vor deveni părinţi în luna noiembrie, atunci va naşte viitoarea mămică bebeluşul. Priviţi în galeria foto imaginile frumoase pe care le-au făcut! 

Principele Nicolae şi Alina-Maria au anunţat pe 1 iune că vor deveni părinţi

Iată că de 1 Iunie, chiar de Ziua Internaşională a copilului, fostul Principe Nicolae şi soţia sa, Alina-Maria, au făcut publică vestea fericită din viaţa lor. Vor deveni părinţi în noiembrie, atunci va veni pe lume bebeluşul.

Printr-un comunicat de presă, fostul Principe Nicolae a anunţat marea bucurie din viaţa sa: ”Sunt fericit să vă pot împărtăşi bucuria că soţia mea, Alina Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinţilor şi a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale, în spiritul iubirii şi al responsabilităţii faţă de ţară, în credinţa în care am fost botezat, ca şi bunicul meu, Regele Mihai! Aşa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, a transmis fostul principe Nicolae, de Ziua Internaţională a Copilului.

Fostul Principe Nicolae şi Alina-Maria s-au căsătorit în anul 2018.

Fostul principe Nicolae mai are un copil

Strănepoata Regelui Mihai continuă să crească departe de viaţa şi privilegiile care, poate, i s-ar cuveni. La Braşov, într-o casă modestă, dar plină de iubire, Nicoleta Cârjan îşi creşte frumos fetiţa, pe Iris Anna. Fiica fostului principe Nicolae de bună seamă nu-şi cunoaşte rudele de sânge albastru, paternitatea ei fiind recunoscută târziu de nepotul fostului suveran al României, după un întreg scandal şi un proces îndelungat. Dar, chiar şi de la recunoaşterea sa ca fiind copilul lui Nicolae al României, copilăria ei nu s-a schimbat prea mult, ea trăind liniştită departe de culisele regale. Recent, Iris Anna a împlinit 4 ani, iar mama sa i-a pregătit o petrecere pe cinste.

Foto: Facebook