News

Ce frumoasă este soţia lui Axinte de la „Vacanţa Mare“! Iată cum arată Carmen Petrescu la 41 de ani

Ce frumoasă este soţia lui Axinte de la „Vacanţa Mare“! Iată cum arată Carmen Petrescu la 41 de ani camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Pe Florin Petrescu îl ştie o ţară întreagă, datorită rolului pe care îl avea la „Vacanţa Mare“, acolo unde era cunoscut ca Axinte, însă oare câţi ştiu cum arată soţia lui?

Celebrul comediant, care este actor şi muzician, este căsătorit din anul 2012 cu o femeie mai tânără decât el cu 5 ani, Camen, care pare că arată mai bine ca niciodată. În vârstă de 41 de ani, Carmen Petrescu i-a dăruit în urmă cu mai mulţi ani un fiu lui Florin, pe care cei doi l-au botezat Eduard.

Soţia lui Axinte de la „Vacanţa Mare“ este mândră de cum arată, iar în urmă cu mai bine de patru ani dezvăluia că are silicoane, face sport şi ţine dietă, în timp ce Florin Petrescu afirma că partenera lui are noroc că iubeşte şi este iubită şi că sexul o menţine în formă.

Pe Facebook, Carmen Petrescu îşi ţine la curent prietenii şi fanii cu tot ce face şi postează fotografii care strâng rapid sute de like-uri. Printre imagini se regăsesc şi câteva realizate pe plajă sau la piscină, soţia lui Axinte de la „Vacanţa Mare“  demonstrând că, pentru ea, vârsta este doar o cifră.

Mai multe fotografii cu soţia lui Axinte de la „Vacanţa Mare“ pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările