News

Ce frumoşi erau odată socrii lui Justin Bieber! Fotografii de arhivă cu Stephen şi Kennya Baldwin

Ce frumoşi erau odată socrii lui Justin Bieber! Fotografii de arhivă cu Stephen şi Kennya Baldwin

Numele Hailey Baldwin este, zilele acestea, pe buzele tuturor. Şi asta pentru simplul fapt că modelul de doar 21 de ani a fost cerută în căsătorie de Justin Bieber, spre surpriza tuturor. Justin Bieber şi Hailey Baldwin Din punct de vedere financiar, e drept să presupui că ea a tras lozul cel mare. Până la urmă, logodnicul ei are în conturi vreo 300 de milioane de dolari. Privind din punct de vedere al numelui de familie, nu e greşit să spui că şi Justin a făcut o mişcare importantă, intrând într-un clan de mare valoare la Hollywood, fraţii Baldwin având aproape toţi mare succes în Cetatea Filmului. Tatăl frumoasei Hailey şi al surorii sale mai mari, Alaia (25), este celebrul actor Stephen Baldwin, de 52 de ani, în timp ce mama lor are origini exotice: este braziliancă, de profesie graphic designer, pe numele ei Kennya Deodato.

Cu origini italiene şi portugheze, Kennya este fiica compozitorului brazilian Eumir Deodato, mutându-se în New York, acolo unde l-a cunoscut pe Stephen, pentru a urma cursurile unei şcoli de graphic design.

Stephen şi Kennya în 2003

Stephen este cel mai tânăr dintre fraţii Baldwin, ceilalţi trei fiind Alec Baldwin, William Baldwin şi Daniel Baldwin. Din 2013, tatăl lui Hailey a cam dispărut din atenţia media, fiind acuzat de evaziune fiscală şi condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendare.

Părinţii lui Hailey sunt căsătoriţi de 28 de ani, iar Baldwin îi este recunoscător soţiei sale pentru faptul că l-a scăpat de viciul drogurilor şi l-a adus pe calea credinţei.

Părinţii lui Hailey în 2002

Cât despre frumuseţea mamei sale, Hailey a povestit într-un interviu că aceasta l-a atras chiar şi pe Leonardo DiCaprio, care a remarcat-o într-un bar în Londra şi i-a cerut o întâlnire. Fidelă soţului ei, Kennya l-a refuzat.

Soţii Baldwin, în 1990

O familie frumoasă şi, mai ales, un mariaj stabil, din care cei doi logodnici au multe de învăţat.

Modifică Setările