Royals

Ce nu va putea Prinţesa Charlotte să facă când va fi mare?

Ce nu va putea Prinţesa Charlotte să facă când va fi mare?

Acum totul e idilic! Trăieşte la palat, se bucură de viaţa de prinţesă şi nimic nu pare să-i pună beţe-n roate simpatice Charlotte. Totuşi, gândindu-ne la viitor, există un lucru care îi va fi interzis fetiţei Ducilor de Cambridge.

Deşi încă nu i-a fost anunţat rolul la Palat, ştiindu-se doar că este a patra în linia de succesiune la tron, cu toţii bănuim că pe Charlotte o aşteaptă viaţa Prinţesei Anne, fiica Reginei Elisabeta. Va avea un rol important în monarhia britanică, îşi va susţine fratele mai mare – moştenitorul tronului - şi va purta mii de îndatoriri oficiale de-a lungul anilor.

Un lucru nu i se va permite, însă, Charlottei: să aibă o slujbă obişnuită, departe de îndatoririle la Palat, asemenea mătuşilor sale, Prinţesele Eugenie şi Beatrice. Acestea din urmă neavând roluri oficiale, au fost nevoite să-şi câştige banii prin job-uri obişnuite, asemenea oamenilor de rând. Ei bine, asta nu se va întâmpla niciodată cu Prinţesa Charlotte, ea fiind sora viitorului rege al Marii Britanii.