Kate & William

Ce reguli trebuie să respecte Kate Middleton atunci când va deveni regină?

Ce reguli trebuie să respecte Kate Middleton atunci când va deveni regină? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Am cunoscut-o ca logodnică regală, soţie de prinţ şi mamă de moştenitori cu sânge albastru şi de-abia aşteptăm s-o vedem în cel mai important rol al ei.

Are 37 de ani, a intrat în familia regală din 2011 şi, într-o bună zi, va fi regină. E drept că nu una cu drepuri depline precum Elisabeta a II-a, actuala suverană peste Regatul Britanic, ci o consoartă ajunsă în această poziţie graţie soţului William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, după tatăl lui, Prinţul Charles.

Kate Middleton a reuşit să-şi intre excelent în rolul de Ducesă de Cambridge şi să se descurce de minune la curtea regală, pregâtindu-se pentru rolul vieţii sale: cel de viitoare regină. Numai că acest rol se joacă după anumite reguli. Sally Bedell Smith, autoarea mai multor biografii ale Reginei Elisabeta a II-a, ne luminează în acest sens: rolul de regină nu-i pentru oricine, însă, cu puţin antrenament, poţi ieşi învingătoare în cursa spre palat. Cum trebuie să fie Kate? Smith explică:

Fii umilă şi discretă!

Regina ţine discursuri, dar nu acordă interviuri. “Aceasta este esenţa faptului că eşti membru al familiei regale, lucru respectat atât de Regina Mamă, cât şi de Regina Elisabeta, cea care are extraordinara abilitate de a combina calităţile regale cu o modestie palpabilă. Regina ţine discursuri, dar nu acordă interviuri. Regina Mamă a dat un interviu doar în ziua în care s-a logodit, apoi n-a mai făcut-o. Este nevoie de genul acesta de discreţe, altfel deschizi cutia Pandorei şi dispare caracterul maiestuos din acest rol.“

Adoptă un stil vestimentar clasic!

“Prinţesa Diana a încercat în continuu să adopte noi look-uri, moderene şi cool, dar acesta nu este un exemplu de urmat pentru o regină. Regina Elisabeta, în schimb, şi Camilla, Ducesă de Cornwall, sunt tributare unui stil vestimentar conservator, aşa cum o face, acum, şi Kate.“

Fii fan al vieţii la ţară!

“Kate Middleton a crescut în Berkshire, iar stilul acesta rural de viaţă este încorporat în stilul de viaţă regal. Membrii familiei regale fac lobby pentru petrecerea timpului în natură, iar acest lucru este ceva natural pentru Kate. Face parte din creşterea ei.”

Fii o soţie care-şi încurajează partenerul!

“Kate este destul de sigură pe sine astfel încît să nu se simtă în competiţie cu William. În cazul Dianei şi-al lui Charles, era vorba despre o competiţie. Prinţul Charles se afla, la un moment dat, în centrul atenţiei, apoi a apărut soţia lui şi l-a eclipsat total. Şi lui Kate i-ar fi foarte uşor să treacă în prim-plan, dar este destul de conştientă că nu este corect să facă asta.”

Modifică Setările