News

Ce relaţie are Andreea Marin cu Radu Ştefan, băiatul lui Ştefan Bănică. Violeta şi fratele ei sunt foarte apropiaţi

Ce relaţie are Andreea Marin cu Radu Ştefan, băiatul lui Ştefan Bănică. Violeta şi fratele ei sunt foarte apropiaţi camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Andreea Marin vorbeşte cu sinceritate despre viaţa sa dincolo de micile ecrane. E îndrăgostită din nou, dar cea mai mare bucurie i-o face fiica sa Violeta. Vedeta a mărturisit că are o relaţie foarte bună şi cu fiul lui Ştefan Bănică, Radu Ştefan. Ţin legătura, Violeta şi Radu se împacă foarte bine. 

Andreea Marin trece printr-o perioadă încărcată din punct de vedere profesional. Are o nouă emisiune la Televiziunea Română, are şi alte proiecte în derulare, dar îşi face timp mereu şi pentru familia sa. E fericită în braţele iubitului Adrian şi parcă înfloreşte când o vede pe fiica sa, pe Violeta. 

Tânăra e o elevă de nota 10, are multiple pasiuni. Andreea Marin a dezvăluit că aceasta se înţelege foarte bine cu Radu Ştefan, băiatul cel mare al lui Ştefan Bănică: " Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult şi se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă.", a spua vedeta pentru click.ro. 

În plus, vedeta a recunoscut că ţine legătura cu acesta, cu Radu Ştefan: "Bineînţeles, nici nu se poate pune problema altfel. E parte din sufletul meu şi din viaţa mea de când era un copil."

Fiica Andreei Marin studiază în mod hibrid

În această perioadă delicată din cauza coronavirusului, se pare că Violeta merge şi la şcoală, dar uneori face şi cursuri online: "Violeta nu prea are nevoie de ajutor la lecţii şi asta mă bucură, şcoala a evoluat foarte mult şi e şi greu ca părinte să ţii pasul cu vremurile. Dar sunt lângă ea pentru orice sprijin de care are nevoie, Violeta e sufletul meu. Învaţă hibrid acum, însă vremurile sunt incerte, din păcate."

Andreea Marin, declaraţii despre al doilea copil

Este posibil să auzim curând că Andreea Marin este iar însărcinată. Îşi doreşte al doilea copil: "Da, de ce nu? E cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei mame. Nu e uşor, dar nici o povară. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice.", a adăugat ea pentru aceeaşi sursă. 

 Foto: Facebook

Modifică Setările