News

Ce s-a ales de cei doi copii frumoşi din videoclipul Lambada, brazilienii Chico şi Roberta? Astăzi, sunt total schimbaţi

Ce s-a ales de cei doi copii frumoşi din videoclipul Lambada, brazilienii Chico şi Roberta? Astăzi, sunt total schimbaţi camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În anul 1989, când hitul Lambada făcea furori în lumea întreagă, nu era vorba doar despre cântec.

Succesul piesei trupei Kaoma s-a datorat în mare parte şi videoclipului plin de viaţă şi de culoare care a însoţit cântecul, care avea ca subiect o petrecere la un bar pe plajă cu dansatori frumoşi şi tineri.

Dintre aceştia, s-au evidenţiat copiii Chico şi Roberta, eroi unei poveşti de dragoste interzise, între un puşti de culoare şi o fată cât se poate de blondă, cu siluetă ca de manechin. Mişcările lor de dans erau destul de îndrăzneţe pentru nişte puşti preadolescenţi, însă o lume întreagă s-a îndrăgostit de ei.

Washington "Chico" Oliveira şi Roberta de Brito au continuat drumul lor individual spre succes, ca duo muzical şi de dans, iar la sfârşitul anilor 90 au lansat şi primul lor album, Frente a Frente, unul care s-a bucurat de un succes relativ. Cam acolo s-a terminat şi cariera lor muzicală, iar foştii copii vedetă s-au reprofilat. 

Astăzi, Chico este preot la o biserică protestantă şi locuieşte în Espírito Santo, este căsătorit şi are o fiică. Cât despre frumoasa Roberta, aceasta a lucrat iniţial ca actriţă, apoi ca asistentă de regie, iar astăzi o găsim stabilită în capitala Brasilia, unde lucrează ca veterinar şi este la rândul ei căsătorită.

Destinul a fost crunt, însă, cu cea de numele căreia se leagă succesul celor doi copii, solista Kaoma, Loalwa Braz Vieira. În 2017, la 63 de ani, aceasta a fost incendiată într-o maşină în apropiere de casa vedetei, suspect pentru moartea ei fiind un fost angajat, iar mobilul crimei, jaful.

Comentarii

Modifică Setările