News

Ce s-a ales de Monica Lewinsky, la 23 de ani de la scandalul sexual care l-a implicat pe Bill Clinton?

Ce s-a ales de Monica Lewinsky, la 23 de ani de la scandalul sexual care l-a implicat pe Bill Clinton? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Va fi asociată mereu cu scandalul sexual care a zguduit Casa Albă.

Este vorba despre Monica Lewinsky, ajunsă astăzi la vârstă de 47 de ani, celebră pentru aventura ei cu fostul preşedinte Bill Clinton, în timp ce lucra ca stagiară la Casa Albă, între 1995 şi 1997.

Atunci, Lewinsky avea doar 22 de ani. După scandalul care i-a pătat pentru totdeauna reputaţia, Monica a încercat, chiar şi-aşa, să profite de această notorietate negativă pentru a se lansa în afaceri, în domeniul emisiunilor TV şi chiar al activismului social.

Astăzi, Monica Lewinsky este o cunoscută activistă anti-bullying, ca urmare a propriei experienţe cu opinia publică, după scandalul sexual de la Casa Albă. "În 1998, mi-am pierdut demnitate şi reputaţia", este punctul de plecare al conferinţelor pe care le ţine Monica legat de acest subiect sensibil şi de episosul care a ajuns să-i definească viaţa.

La mai mult de 20 de ani de la acest scandal, Monica preferă să-şi ţină viaţa privată cât mai departe de ochii curioşilor, fără să se ştie multe detalii despre relaţiile pe care le-a avut după aventura cu Bill Clinton sau dacă aceasta are un partener în prezent. Una peste alta, cert este că Monica îmbătrâneşte frumos, aceasta părând, la aproape 50 de ani, foarte puţin schimbată faţă de zilele tinereţii ei.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările