News

Ce soţie elegantă are premierul Ludovic Orban! Rar apare la evenimente alături de politician

Ce soţie elegantă are premierul Ludovic Orban! Rar apare la evenimente alături de politician camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Pe Ludovic Orban îl vedem aproape zilnic la TV, dar are familie premierul României? Soţia acestuia e de o eleganţă aparte!

Mihaela Orban este o prezenţă discretă, fiind văzută foarte rar alături de soţul ei. Soţia lui Ludovic Orban este psiholog, psihopedagog şi directoarea unui grădiniţe private din Capitală. De asemenea, este şi consilier la o fundaţie unde se ocupă cu educarea copiilor şi tinerilor.

Despre averea celor doi soţi s-a vorbit pe larg, însă, acum cinci ani, Ludovic Orban câştiga anual din funcţia de deputat 59.068 lei, în timp ce soţia sa a primit venituri anuale de 30.070 lei de pe urma funcţiei de director la Asociaţia Miruna. Mihaela şi Ludovic Orban au împreună un fiu de 20 de ani. 

La începutul anului 2020, Ludovic Orban a fost fotografiat alături de soţie. Aceasta este cea mai recentă apariţie a celor doi, împreună. Ei au participat la concertul regal de la Ateneu, alături de Majestatea Sa Margareta. Priviţi imaginea în galeria foto. 

Luvodic Orban, premierul României, are un băiat

În urmă cu doi ani, Cristina Ţopescu anunţa un "interviu neconvenţional cu un om neconvenţional", respectiv cu liderul PNL Ludovic Orban. Şi, în stilu-i caracteristic, jurnalista a reuşit să-l facă pe politician să vorbească despre lucrurile mai puţin ştiute despre el, detalii personale, hobby-uri şi poveşti de familie.

Ludovic Orban este tată de băiat, Tudor Andrei. "Merge pe 18 (n.r., acum are 20 de ani). E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie... E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat. Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă."