Kate & William

Cine e femeia care a refuzat avansurile Prinţului William şi a sfârşit prin a se căsători cu fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume

Cine e femeia care a refuzat avansurile Prinţului William şi a sfârşit prin a se căsători cu fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Multe femei se visează prinţese, aşteptându-şi prinţul să sosească pe un cal alb, însă foarte puţine ajung să-şi trăiască visurile aievea. Spre exemplu, Catherine Middleton şi Meghan Markle au reuşit să arate că se poate. În cazul lui Kate, însă, era cât pe ce să nu...

 

Ca şi prinţ şi viitor rege al Regatului Unit, William a reprezentat mereu puterea, ca şi bărbat, a fost mereu în topul celor mai frumoşi şi mai râvniţi burlaci la vremea lui. Şi deşi pare greu de crezut, există o fată ce face parte din protipendada londoneză care nu s-a avântat într-o relaţie cu, pe atunci atrăgătorul prinţ, refuzându-i avansurile. Isabella Calthorpe este numele ei şi se numără printre aristocraţii britanici. Ea a fost curtată intens de William în anii 2000 şi a făcut cale-ntoarsă, susţinând că o astfel de relaţie i-ar dăuna atât din punct de vedere al carierei, cât în plan personală. 

Dacă Isabella i-ar fi acceptat avansurile probabil nu am mai fi auzit astăzi de nicio prinţesă pe nume Kate

Fiica lui Lady Mary Gaye Curzon, care a moştenit un imperiu bancar, şi a lui John Anstruther Gough-Calthorpe se califica încă de pe atunci la rolul de iubita ideală pentru prinţ. Educaţia, aspectul fizic şi ambiţia făceau din ea o concurentă de temut în faţa lui Kate. Prin 2003-2004, când Kate şi William s-au despărţit temporar, prinţul a dorit cu tot dinadinsul să găsească altă iubită. Se pare că el chiar s-a îndrăgostit de Isabella, iar în vacanţa de vară i-a propus de multe ori să iasă împreună. Şi deşi ea nu era în nicio relaţie, l-a refuzat tot de atâtea ori pentru a se proteja, nu pentru că nu se simţea atrasă de el. 

La acea vreme, Isabella urma cursurile Academiei londoneze de Muzică şi Arte Dramatice şi visa să devină actriţă de teatru, lucru care s-a şi întâmplat după absolvirea din 2005. O relaţie cu un viitor rege al Angliei ar fi însemnat renunţarea la tot acest viitor pentru care muncise din greu şi adoptarea unui stil de viaţă plin de cutume stricte. Ea a făcut un pas înapoi şi din cauza faptului că presa adora cuplul William & Kate şi cu toţii sperau ca ei să-şi mai dea o şansă. Lucru care s-a şi întâmplat la scurt timp după ce prinţul a tot curtat-o. şi a fost respins A urmat o perioadă dificilă pentru fiul cel mare al lui Charles, căci cea care astăzi îi este soţie aflase din cercurile lor de prieteni că a luptat toată vara să ajungă la inima Isabellei. Îl şicana ades şi cu greu l-a iertat că el s-a gândit să-şi refacă viaţa amoroasă alături de altcineva. Ea i-a interzis să o mai contacteze vreodată şi şi-au continuat povestea de iubire care a scris istorie. Şi Isabella, deşi a regretat că nu a dat curs avansurilor, spun apropiaţii, şi-a văzut de viaţa ei şi a întâlnit un prinţ modern, nu pe cal alb, ci în avion, căci în 2013 s-a căsătorit cu Sam Branson, nimeni altul decât fiul afaceristului şi deţinătorului brandului Virgin, Richard Branson.

Isabella a intrat într-una dintre cele mai bogate familii din lume. Aici alături de soţul ei, Sam Bronson şi de socrii - Sir Richard şi Holly Bronson.

Ei au împreună doi copii şi au participat în calitate de membrii de vază ai comunităţii londoneze la toate nunţile regale, inclusiv la cea dintre William şi Kate din 2011.

 

Comentarii

Modifică Setările