Vedete

Cine e Magitot, al doilea prezentator al emisiunii "La Măruţă"

Cine e Magitot, al doilea prezentator al emisiunii "La Măruţă" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

A mers de multe ori în emisiunea lui Cărlin Măruţă! Cine e Magitot? Iată că acum, pentru o scurtă perioadă de timp, el va fi al doilea prezentator al emisiunii de la Pro TV. 

Cătălin Măruţă a anunţat pe 30 ianuarie că este infectat cu coronavirus. Şi-a liniştit fanii şi le-a transmis că va fi prezent în emisiune, dar nu din platou, de acasă. Totuşi, prezentatorul are nevoie de un ajutor. Conform protv.ro, emisiunea "La Măruţă" va avea doi prezentatori pe 1 februarie, unul de acasă şi unul din platou. Cine este al doilea?

"Emisiunea trebuie să meargă mai departe! Cine să vină să prezinte? M-am gândit ca mâine să-l chem pe Magitot să-mi dea o mână de ajutor. Lumini am, cameră am, îmi trebuie un om în platou. M-am gândit la prietenul meu, Magitot.", a transmis Cătălin Măruţă.

Magicianul i-a oferit un răspuns lui Cătălin, tot pe Instagram: "Cătălin, pe mine m-ai întrebat dacă pot să te ajut mâine? Adică, tu nu eşti acolo, o să fiu doar eu cu invitaţii. Poate dacă mă ajuţi în vreun fel, să intri şi tu sau nu ştiu, sună-mă! Vin cu o condiţie! Să mă laşi şi pe mine să vorbesc."

Cătălin i-a răspuns simpaticului magician şi a încercat să-l încurajeze: "Magitot, m-am gândit la tine. Nu ştiu dacă sunt simptomele COVID, dar m-am gândit la tine. M-am gândit că o să faci treabă bună. Tu în platou şi eu acasă."

Pe 1 februarie, nouă ediţie La Măruţă va avea o variantă cel puţin inedită, cu doi prezentatori: Cătălin de acasă, iar Magitot din platou!

Cine e Magitot

Magicianul Magitot este câştigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro, fiind cel care a reuşit să strângă cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, în finala „Românii au talent“ din 2019.

De peste 10 ani, actorul Marius Drăguş organizează cursuri de teatru şi magie cu elevii, iar numele său de scenă, MAGITOT, i se datorează chiar unuia dintre discipolii săi. Umorul este un companion permanent al vieţii sale, iar Marius îl foloseşte cât de des poate, pentru că adoră să facă oamenii să râdă. Spune că are un mic muzeu de magie acasă şi, în plus, face şi colecţie de glume. Vă invit să-l descoperiţi în cele ce urmează pe unul dintre maeştrii umorului sec din România, transmite unica.ro.

Magitot a dezvăluit că este actor: "Internetul spune bine… sunt actor. În urmă cu câţiva ani, împreună cu cinci colegi de facultate, am format o trupă de improvizaţie. Am făcut asta din plăcerea jocului şi datorită faptului că aveam nevoie de libertatea de expresie pe care ţi-o oferă. Dacă cineva mă întreabă cu ce mă ocup, îi spun să caute MAGITOT pe internet, pentru a-şi face o idee."

El a spus şi cum şi-a ales numele de scenă: "De nouă ani ţin cursuri de teatru şi magie pentru elevii Complexului Educaţional Lauder-Reut. În urmă cu cinci ani i-am rugat pe copii să facă nişte desene cu lucruri legate de magie. Micky a scris cu roşu şi negru pe o foaie A4 MAGITOT. A spus că tot ce fac eu e magie… şi a rămas MAGITOT."

Foto: Pro TV, Facebook

Modifică Setările