News

Copilăria Simonei Gherghe. Ce bătăi a îndurat prezentatoarea: "Chinul a durat trei ani. Am avut picioarele învineţite"

Copilăria Simonei Gherghe. Ce bătăi a îndurat prezentatoarea: "Chinul a durat trei ani. Am avut picioarele învineţite" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Simona Gherghe are acum viaţa fericită pe care orice femeie şi-o doreşte, are doi copii minunaţi şi un soţ iubitor. Însă, în copilărie, prezentatoarea a trecut şi prin momente de-a dreptul dureroase. A fost bătută în repetate rânduri. Nu s-a ferit să recunoască!

La 42 de ani, Simona Gherghe e fericită alături de soţul său, de Răzvan Săndulescu. Împreună au format o familie superbă, au doi copii, pe Ana Georgia şi pe Vlad Ioan. Micuţii cresc şi îşi fac fericiţi părinţii. O bună parte din copilăria Simonei Gherghe nu a fost aşa de frumoasă precum a copiilor săi. Prezentatoarea a dezvăluit prin ce chinuri a trecut timp de trei ani de zile. 

Poate că nu mulţi ştiu, dar Simona Gherghe îşi dorea să devină gimnastă. Se vedea pe podium precum Nadia Comăneci. Visul ei nu a devenit realitate, ea a dezvăluit ce bătăi crunte primea din partea antrenorilor săi: "Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării... Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza."

Poveştile ei de-a dreptul dureroase nu se termină aici. Chiar pe blogul său a mai povestit că a ajuns acasă vânătă pe picioare. A fost bătută chiar şi cu o scândură, părinţii ei au observat, iar cariera ei în gimnastică a luat atunci sfârşit: "Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare... Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente"

Părinţii Simonei Gherghe au susţinut-o întotdeauna, bunicii sunt acum alături şi de nepoţei. 

Simona Gherghe: “Virusul de care ne ferim cu toţii a ajuns în cercul meu de cunoscuţi”

Simona Gherghe se teme ca nu cumva visusul de care ne ferim cu toţii să ne dicteze viaţa şi în următorii ani. Fosta prezentatoare TV recunoaşte că a rămas cu un gust amar după ce fetiţa ei a terminat grupa mică la grădiniţă online, iar la întâlnirea cu educatoarele a trebuit să se ţină cont de distanţarea socială.

"Ana a terminat grupa mică. A avut serbarea online şi azi am mers la gradiniţă, să luăm diploma. Ei, imaginea cu ea, făcând cu mâna prin gard educatoarelor e tare dureroasă. Căci Ana nu prea ştie cum e la grădiniţa normală. N-a apucat să meargă acolo decât câteva zile, căci a izbucnit epidemia. Cu greu am luat-o înapoi, acasă. Tare mi-e teamă ca nu cumva lecţiile online să nu devină “normalitatea” următorilor ani! “Normalitatea” generaţiei lor. Sunt ingrijorată şi iar mi-e teamă. Virusul ăsta de care ne ferim cu toţii a ajuns în cercul meu de cunoscuţi. Citesc ştiri şi iar nu mai văd capătul”, spune Simona.

Foto: Facebook, Instagram 

Modifică Setările