Gossip

Cristiano Ronaldo va fi din nou tată? Iată de la ce au pornit speculaţiile!

Cristiano Ronaldo va fi din nou tată? Iată de la ce au pornit speculaţiile!

În ultimele ore, toate publicaţiile de peste Ocean a titrat că celebrul fotbalist ar putea deveni tată. Ce a declanşat isteria? Câteva cadre sugestive postate de Ronaldo, dar şi de Georgiana Rodriguez pe conturile de socializare. Fotografia de la care a pornit totul Prima fotografie care a sugerat o posibilă sarcină în cazul Georgianei este o fotografie în care cei doi apar pe o canapea, amândoi atingând tandru burta modelului de 22 de ani. După un astfel de cadru, internauţii i-au lăsat zeci de comentarii în care îl întrebau dacă nu cumva cei doi se pregătesc să devină părinţi.

Ulterior, Georgiana a postat, la rândul ei, o fotografie dintr-un cabinet medical, ceea ce a alimentat aceste zvonuri. Totuşi, modelul îşi explica prezenţa acolo ca fiind  o vizită în scop estetic, doctorul Rafik Dehni fiind specializat în chirurgie plastică.

Culmea e că, văzând aceste speculaţii, mama fotbalistului a simţit nevoia să ia cuvântul şi să facă lămuriri în acest sens. ”Este doar o mână pe burtă, din câte ştiu eu, Cristiano nu va fi tată din nou. Sper să mai aibă copii, el vrea să fie din nou tată.”, a precizat aceasta.

Amintim că şi-n luna martie s-a zvonit că acesta ar deveni tată de gemeni, prin intermediul unei mame surogat. Din păcate, aceste zvonuri nu s-au confirmat nicicând. Cert e că fotbalistul are deja un băieţel, pe nume Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de 6 ani, care provine dintr-o relaţie anterioară a fotbalistului, cu o femeie necunoscută.

Cristiano Ronaldo şi Georgiana şi-au recunoscut relaţia anul trecut, în luna noiembrie, pe când se aflau împreună la Disneyland Paris.

foto: Instagram

Modifică Setările