Vedete

Cu ce frumuşei se distrează J Lo după despărţirea de logodnic. Diva radiază în compania lor

Cu ce frumuşei se distrează J Lo după despărţirea de logodnic. Diva radiază în compania lor camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Suferinţa din dragoste nu mai e la modă printre vedetele internaţionale. Nici J Lo nu face excepţie. Cu ce frumuşei s-a pozat şi s-a distrat diva?

După despărţirea de Alex Rodriguez, Jennifer Lopez a închis fimările la Shotgun Wedding în stil mare: alături de Lenny Kravitz şi partenerul din film Josh Duhamel.

Imaginile postate chiar de divă o arată fericită, liniştită, bucurându-se la maxim de momentele amuzante de pe platourile de filmare, alături de cei doi bărbaţi superbi şi de echipa de filmare. S-a îmbrăţişat cu toţi, inclusiv cu regizorul Jason Moore.

Jennifer este superbă, aşa cum deja ne-a obişnuit, dovedind încă o dată că vârsta e doar un număr.

Diva în vârstă de 51 de ani a postat aceste imagini la puţin timp după ce a anunţat despărţirea de logodnicul Alex Rodriguez, în urmă cu şase zile. Ultima dată s-au afişat împreună pe 26 martie.

Pe Instagram, Lopez are 150 milioane de urmăritori pe care i-a anunţat că filmările s-au încheiat odată cu aceste imagini superbe din Republica Dominicană.

 

Comentarii

Modifică Setările