Vedete

Cu ce se ocupă azi Roxana Vancea, fosta asistentă de la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Nu a născut, dar e mamă pentru fiul soţului ei

Cu ce se ocupă azi Roxana Vancea, fosta asistentă de la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Nu a născut, dar e mamă pentru fiul soţului ei camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Eram obişnuiţi în urmă cu ani de zile să o vedem pe Roxana Vancea în fiecare dimineaţă la "Neatza cu Răzvan şi Dani". A plecat din emisiunea de la Antena 1 şi a urmat alt drum, s-a dedicat fitnessului, dar şi familiei frumoase pe care şi-a format-o. Nu a născut, dar a devenit mama unui băieţel superb!

După îndelungi preselecţii şi probe Răzvan, Dani şi întreaga echipă a matinalului de la Antena 1 alegeau noua vecină, asistentă de la "Neatza", în martie 2011. Era nevoie de o nouă prezenţă feminină în emisiune pentru a ocupa locul lăsat liber de Daniela Crudu după ce, în luna ianuarie, a fost dată afară în urma unui scandal în care fusese implicată. 

Din 12 martie 2011, Roxana Vancea a apărut la Antena 1. Era descrisă pe atunci drept o tânără şatenă cu ochi albaştri din Târgu Jiu, care impresiona telespectatorii prin gropiţele din obraji, dar mai ales şi prin bustul său generos şi… natural. Roxana prezenta pe atunci rubrica meteo şi era încă studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Târgul Jiu.

Anii au trecut rapid, ea a făcut furori în emisiune, însă în anul 2014 şi-a dat demisia. Roxana Vancea a pornit pe un alt drumul, unul tot în lumina reflectoarelor, căci publicul nu a uitat-o. Bruneta a oferit cursuri de fitness în sala unui prieten foarte bun. S-a dedicat sportului, a slăbit foarte mult, are un corp tonifiat, seamănă cu al unui culturist. Nici vorbă de formele rotunjoare de altădată, de imperfecţiuni, are o siluetă de revistă. 

Ea continuă şi acum să meargă foarte des în sala de fitness, dar are şi colaborări pentru diverse proiecte. Promovează saloane de înfrumuseţare, săli de fitness, saloane pentru bronzare şi altele. Aşa câştigă bani. 

Pe plan personal, lucrurile au mers perfect pentru ea. A uitat de relaţia cu Mihai Bendeac şi şi-a găsit jumătatea. E vorba despre Dragoş Paiu, el îi este soţ. Vă aşteptaţi sau nu, dar Roxana Vancea este şi mamă cu normă întreagă! Cum e posibil? Nu a născut, dar este mamă pentru fiul soţului său. 

Bărbatul a avut o altă relaţie înainte de a o cunoaşte pe Roxana Vancea. Aşa s-a născut Milan, cel care o face nespus de fericită pe vedetă. Este mereu alături de el, îl duce mereu la plimbări şi îl răsfaţă. Se vede că îl iubeşte, chiar dacă nu este sânge din sângele ei. L-a dus pe micuţ chiar şi în sala de fitness, l-a filmat, spre amuzamentul tuturor. 

 

Roxana Vancea s-a căsătorit cu iubitul. Imagini de la starea civilă

Roxana Vancea şi iubitul său, Dragoş Paiu, s-au căsătorit în decembrie 2019. După o relaţie tumultoasă cu Mihai Bendeac care s-a încheiat în urmă cu câţiva ani, Roxana Vancea şi-a găsit jumătatea. Ea şi Dragoş Paiu au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile şi au spus cel mai hotărât DA de până acum. Cei doi s-au căsătorit în Bucureşti, într-un cadru restrâns. La eveniment au participat doar prietenii apropiaţi, familia.

Bruneta a ales să îmbrace în această zi specială o rochie simplă, dar foarte sexy. Roxana Vancea a ales o creaţie albă, scurtă, cu un decolteu generos. În picioare a încălţat o pereche de sandale asortate cu restul ţinutei. Se poate observa chiar şi prin rochia de mireasă ce corp tonifiat are. De partea cealaltă, mirele a îmbrăcat un costum negru, lejer. Alături de ei a stat întotdeauna un băieţel de vreo trei anişori. Se pare că micuţul este Milan, probabil băieţelul lui Dragoş din altă relaţie.

Roxana Vancea, fotografiată goală complet! Imaginea a ajuns pe internet

Deşi în prezent nu mai este implicată în niciun proiect TV, Roxana Vancea este invitată destul de des de Cătălin Măruţă în emisiunea lui de la Pro TV, însă de această dată vedeta nu a atras atenţia cu vreo apariţie televizată, ci cu o imagine postată pe internet.

Roxana Vancea s-a lăsat fotografiată goală complet, pe o saltea, în apele unui lac, după care le-a arătat shootingul şi celor peste 360.000 de persoane care o urmăresc pe Instagram. În doar 30 de minute de când a fost postată, fotografia a strâns aproape 2.000 de like-uri, semn că fanii au apreciat imaginea. Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Foto: Facebook