News

Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe Irina, soţia lui: "Aproape 4 luni am alergat-o cu patul"

Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe Irina, soţia lui: "Aproape 4 luni am alergat-o cu patul" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România de aproximativ 10 ani de zile. Răzvan Fodor a povestit cum a încercat să îşi cucerească soţia, iar ea era cea care îl ţinea în aşteptare.

Irina şi Răzvan Fodor au reintrat în atenţia publicului mai ales după ce el a câştigat finala Asia Express alături de Sorin Bontea. O serie de poveşti amuzante au ieşit la iveală şi depre căsnicia lui. S-a aflat cum a încercat să îşi cucerească soţia. Ea avea 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan Fodor. Era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Buftea. Ea făcea figuraţie, iar el juca într-o telenovelă.

S-au îndrăgostit pe loc unul pe altul, dar a durat ceva timp până şi-au dezvăluit adevăratele sentimente. Răzvan Fodor a povestit în emisiunea "De Speak firu-n patru" de pe Youtube că el a fost cel care s-a ţinut după Irina şi a insistat câteva luni până când ea să cedeze.

„E un secret pe care îl ştie gaşca mea de apropiaţi, dar acum după 10 ani pot să-l împărtăşesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni şi jumătate, ceva de genul ăsta.

Pe vremea aia treceai la „pierdute' după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost şi motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult", a povestit râzând el. 

Cum sunt Irina şi Răzvan Fodor după 10 ani de căsătorie

Într-un interviu exclusiv OK! Magazine, cei doi ne-am povestit cum erau la începuturile relaţiei lor şi cum sunt acum. 

Irina: De multe ori ne mirăm, pur şi simplu, unul de altul pentru că noi nu ne-am plictisit deloc. Nouă nu ni se pare că toate lucrurile astea s-au petrecut acum 13 ani.

Răzvan: Şi pentru că n-am mai făcut de mult un interviu de genul ăsta, am aşa un sentiment... Parcă n-aş povesti. Şi-ţi spun şi de ce: băi, mi se pare că nu le vine oamenilor să creadă. Avem prieteni apropiaţi cărora le povestim sincer despre noi. Şi când ajungem la subiectul „De ce ne certăm?“, râdem de înnebunim. Pentru că ne certăm de la cele mai neînsemnate chestii, cum ar fi: „Hai, măi, ţi-am zis să-mi aduci telefonul“. „Păi, da, măi, dar te-am rugat!“, „Hai, măi, dar nu fi absurd!“, „Băi, dar eşti absurdă!“. Înţelegi? Şi parcă e cu păcat aşa... Cei care vor citi pot spune: „Hai, daţi-vă-n colo, voi nu vă certaţi aşa, niciodată?“ Băi, nu ne certăm. Sau ne certăm de la nimic. Şi cred că mai bine nu povestim ca să ne lase Doamne Doamne în pace, să nu ne bage băţul prin gard în niciun fel.

Foto: OK! Magazine

Modifică Setările