Vedete

Cum a slăbit Lavinia Pîrva 25 de kilograme după ce a născut: "În perioada sarcinii eram ca un ursuleţ"

Cum a slăbit Lavinia Pîrva 25 de kilograme după ce a născut: "În perioada sarcinii eram ca un ursuleţ" camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Lavinia Pîrva s-a îngrăşat mai multe kilograme pe perioada sarcinii, dar acum e într-o formă de invidiat! A dezvăluit cum a reuşit să slăbească şi ce obiceiuri are pentru o viaţă mai sănătoasă! La 36 de ani este o mămică model!

Chiar în ultima lună de sarcină, Lavinia Pîrva a fost surprinsă pe străzile din Bucureşti. Luase mai multe kilograme în greutate, dar a reuşit să le dea pe toate jos în lunile următoare, după ce a născut. Aproximativ 30 de kilograme a dat jos printr-un stil de viaţă mult mai sănătos. A avut grijă la alimentaţie şi a făcut sport!

"Am slăbit foarte repede pentru că am avut foarte multă retenţie de apă. În perioada sarcinii eram aşa ca un ursuleţ. Mă distram şi eu...Mă uitam şi nu-mi venea să cred. După ce am născut am început să fac pilates, am o profesoară foarte atentă cu mine şi m-a făcut să-mi fie drag să fac sport. Am avut grijă şi la mâncare şi uşor-uşor am slăbit. Cred că undeva la 25-30 de kilograme", a spus Lavinia într-o emisiune de la Pro TV.

Citeşte şi: Lavinia Pîrva şi-a mărit bustul! Soţia lui Ştefan Bănică şi-a făcut prima operaţie estetică după ce a născut

Lavinia Pîrva a fost sinceră şi a dezvăluit că la un moment dat nu mai avea cu ce să se îmbrace şi s-a gândit să meargă la o croitoreasă să-şi facă haine pe gustul şi silueta ei. De acolo a venit şi ideea afacerii pe care o are acum.

"Am făcut câteva ţinute şi prietenele mele au fost foarte încântate şi m-au încurajat să fac chiar un business din treaba asta", a mai declarat Lavinia.

Ce afacere are Lavinia Pârva! Soţia lui Ştefan Bănică e acum şi antreprenoare, dar şi fotomodel

Împreună cu Maria Grigoriu, fosta iubită a lui Bogdan Ionescu (Syda), Lavinia şi-a deschis un magazine online cu haine. Pe reţelele de socializare, cântăreaţa îşi promovează afacerea: "Fiind ataşată de outfit-urile confortabile şi de calitate, simţindu-mă comod învăluită în ţesături delicate de bumbac, am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică şi îndrăzneaţă totodată. Şi, pentru că mereu am simţit că frumuseţea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea şi bunul gust. Pentru că mă consider o persoană pretenţioasă în ceea ce priveşte vestimentaţia mea, nu mi-a fost facil să găsesc articole cu care să rezonez zilnic. Astfel, am început să caut un atelier de croitorie şi am conceput prima colecţia a brandului Lavinia Shop"

În magazinul online, Lavinia Pârva vinde rochii, buze, salopete, pantaloni, articole sport şi altele. Preţurile variază: un hanorac costă 297 de lei, o pereche de pantaloni scurţi, 190 de lei (redusă de la 220 de lei), o rochie de la 280, până la 500 de lei, o vestă 350 de lei şi un costum de trening, 400-460 de lei. Cântăreaţa este şi antreprenoare, dar şi fotomodel, chiar ea pozează în toate ţinutele scoase la vânzare.

Foto> Facebook, Click

Modifică Setările