News

Cum arată acum Janine Ştefan, fosta soţie a lui Adrian Sârbu? Are 52 de ani şi locuieşte la Paris

Cum arată acum Janine Ştefan, fosta soţie a lui Adrian Sârbu? Are 52 de ani şi locuieşte la Paris camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Janine Ştefan făcea furori în anii '90 când era unul dintre cei mai cunoscuţi designeri români. Iată cum arată acum aceasta la aproape 20 de ani de la divorţul de Adrian Sârbu. 

Anii au trecut, dar trăsăturile speciale au rămas! Janine Ştefan făcea furori acum peste 30 de ani cu trăsăturile ei deosebite, cu farmecul ei, cu formele ei de fotomodel. Viziunea ei de atunci s-a schimbat rapid, a devenit creator de modă.  La câţiva ani distanţă a decis însă să facă schimbarea vieţii ei, a decis să părăsească România. A ales Franţa, ţara cărei îi spune acum acasă. Are 52 de ani şi un trai frumos, la Paris, alături de fiica sa şi a lui Adrian Sârbu, fostul proprietar de la Pro TV, Janice. 

A avut un mariaj fericit alături de Adrian Sârbu, însă la un moment dat au decis să o ia pe drumuri separate. Au trecut aproximativ 16 ani de atunci. După ce s-a stabilit la Paris, însă, Janine a dispărut din showbizul românesc. Ea şi-a făcut apariţia în anul 2018 la braţul lui Cătălin Botezatu. Un eveniment marcant a avut loc într-una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Paris, Palat Behague, în care se află Ambasada României.

La evenimentul organizat de Federaţia Română de Design şi Accesorii din cadrul Săptămânii Modei la Paris şi de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, şi-au prezentat colecţiile Cătălin Botezatu, Carmen Ormenisan, Alexandru Raicu, Flori de Ie şi Laura Dincă. Atunci, Cătălin Botezatu a publicat o imagine cu fostul model pe contul personal de Instagram, fotografie alături de care a scris: „Bună dimineaţa! După 20 ani, mi-a făcut o ENORMĂ plăcere să o revăd pe buna mea prietenă Janine, care m-a onorat cu prezenţa la show-ul meu!” 

Iată că acum, la sfârşitul anului 2019, Janine Ştefan arată incredibil de bine. Are 52 de ani, un chip de invidiat şi un trup bine lucrat. Din imaginile făcute recent, se poate observa cât de bine arată, semn că şi acum acordă o mare atenţie fizicului. 

S-a fotografiat la o galerie de artă şi a făcut furori!

 

 

Modifică Setările