Vedete

Cum arată acum primul soţ al lui Britney Spears, căsătorit cu vedeta timp de 55 de ore?

Cum arată acum primul soţ al lui Britney Spears, căsătorit cu vedeta timp de 55 de ore? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

E clar că Britney Spears nu este bine psihic şi toată lumea îşi face griji pentru ea.

Una dintre aceste persoane face parte din trecutul aproape uitat al fostei Prinţese Pop. Este vorba despre primul ei soţ, numitul Jason Allen Alexander, prieten din copilărie al divei şi tipul cu care aceasta s-a măritat în 2004, la Las Vegas, o căsnicie anulată, însă, după 55 de ore. 

Ei bine, acest prim soţ al artistei, ajuns şi el la vârsta de 38 de ani, precum Britney, este încă implicat în tot ceea ce ţine de vechea lui prietenă, alăturându-se chiar unui marş Free Britney care a avut loc în luna august, în Los Angeles. Mişcarea respectivă cere ca Spears să fie eliberată de sub tutela tatălui ei, deşi este unanim cunoscut că vedeta nu-şi poate purta singură de grijă din cauza afecţiunilor psihice de care suferă. 

Recunoscut de către protestatari, Jason a fost intervievat de către reporterii prezenţi la acea acţiune şi a declarat că el şi Brit încă mai ţin legătura prin mesaje. 

"Încă mai ţin la ea, asta e sigur. Mi-ar plăcea să mai fac parte din viaţa ei într-un fel sau altul, dar situaţia lui Britney nu ajută în acest sens. Nu ne-am dat o şansă încă de la început. Dacă mai există sentimente, poate că ar trebui să vedem unde vor duce acestea. Dar asta depinde de ea", a declarat Jason.

Să-nţelegem că acesta n-a reuşit s-o uite pe Britney nici după 16 ani? În ultimii ani, Jason, care s-a dedicat unei cariere în lumea artelor marţiale, a avut serioase probleme cu drogurile, fiind chiar şi arestat pentru conducere sub influenţa substanţelor stupefinate.

Pe de altă parte, în viaţa lui Britney există un iubit, antrenorul de fitness Sam Asghari, de 26 de ani, care locuieşte cu aceasta la reşedinţa ei din Thousand Oaks, Los Angeles.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările