News

Cum arată în prezent femeia care i-a dăruit doi copii lui Michael Jackson

Cum arată în prezent femeia care i-a dăruit doi copii lui Michael Jackson camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Regretatul Michael Jackson are trei copii, dintre care doi sunt proveniţi din mariajul cu Deborah Jeanne Rowe, şi unul adus pe lume graţie unei mame surogat. Cum arată, aşadar, femeia care i-a adus pe lume pe Paris şi Prince Jackson?

În timp ce despre femeia care l-a purtat pe Blanket Jackson în pântece nu se ştie decât că era de origine latino-americană, femeia care i-a dăruit lui Michael Jackson primii doi copii a fost o bună prietenă de-a acestuia.

Deborah Jeanne Rowe este cea care i-a purtat în pântece pe Paris şi Prince Jackson, dar, totodată, şi mama lor biologică. Femeia, de profesie asistentă medicală, s-a căsătorit cu starul în 1996, în Sydney, la insistenţele mamei lui Michael Jackson. La acea vreme, Deborah era deja însărcinată în şase luni cu Michael Joseph Jackson Jr. (n.r. Prince). Al doilea lor copil, Paris Jackson, a venit pe lume pe 3 aprilie 1998. Un an mai târziu, cei doi divorţau, iar Michael Jackson primea custodia totală a celor doi copii.

Se-ntâmpla aşa pentru că între Deborah şi Michael Jackson exista o înţelegere înainte ca cei doi copii să fie concepuţi prin inseminare artificială. Deborah, bună prietenă de-a lui Michael, a fost de acord să-i ofere copii artistului şi să renunţe la custodia lor. Divorţul lor a venit după ce fosta infirmieră a descoperit că nu mai poate avea copii. În urma divorţului, Deborah a primit 808.000 de euro pe an pentru primii trei de la divorţ şi 600.000 de euro pentru următorii şase ani. Ea s-a mai ales şi cu o casă în Beverly Hills şi cu o maşină marca Ford Explorer din 1998.

Singurul ei drept? Să-şi viziteze copiii, care locuiau la Neverland Ranch a artistului, doar 45 de zile pe an. Culmea e că în 2001, Deborah a renunţat la toate drepturile sale parentale în schimbul a cinci milioane de euro. Cu toate acestea, după moartea fostului ei soţ, cei doi copii ai ei au recontactat-o, menţinând în tot acest timp o relaţie apropiată. În ultimii trei ani, după ce s-a aflat că suferă de cancer la sân, Paris i-a stat aproape mamei sale. Deborah are acum 60 de ani.

Modifică Setările