News

Cum arată primul iubit al Andrei? A fost prima ei poveste de dragoste trăită, care a lăsat-o în lacrimi când s-a încheiat

Cum arată primul iubit al Andrei? A fost prima ei poveste de dragoste trăită, care a lăsat-o în lacrimi când s-a încheiat camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Acum formează un cuplu cu prezentatorul TV Cătălin Măruţă, cu care s-a căsătorit în august 2008 şi alături de care are doi copii. Înainte să-l cunoască pe acesta, însă, Andra a trăit o altă poveste de dragoste.

Prima ei relaţie serioasă n-a fost cea cu Cătălin Măruţă, ci tot cu un artist. Băiatul în cauză se numeşte Dragoş Caploiu şi a făcut parte, la un moment dat, din trupa Groove. Andra şi Dragoş s-au iubit intens timp de doi ani şi jumătate, însă au decis să se despartă în septembrie 2005, cu puţin timp înainte de participarea artistei la Cerbul de Aur.

”Ei s-au despărţit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la ”Cerbul de Aur” (n.r. unde avea să câştige locul II la secţiunea interpretare). Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult şi a fcăut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înşelat, pur şi simplu nu a fost să fie”, declara, în trecut, un apropiat de-al Andrei.

Lucru confirmat şi de Dragoş, la puţin timp după despărţirea de Andra. ”Nici eu, nici Andra nu am călcat strâmb niciodată. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, spunea artistul la vremea respectivă. Cert e că relaţia dintre ei s-a sfârşit cât se poate de decent, iar acum, peste ani, cei doi îşi poartă mutual respect.

Citeşte şi  Cum arată femeia pe care Cătălin Măruţă a iubit-o înainte s-o întâlnească pe Andra? Era foarte îndrăgostit de ea

Cât despre începuturile relaţiei cu Cătălin Măruţă, Andra declara în 2013, pentru Wowbiz, că ea a făcut primul pas, căci acesta era îndrăgostit de o altă tânără. ”El simţea ceva pentru o domnişoară care era la filmare. Mie îmi plăcea de el, era un om frumos, dar uşor-uşor s-a întâmplat dragostea asta nebună care e acum. (...) Eu am făcut primul pas în relaţia cu Măruţă. Ne facem declaraţii la fiecare apel telefonic, nu există zi în care să nu ne facem”, spunea aceasta pe atunci.

Modifică Setările