Gossip

Cum arătau în tinereţe cei mai mari actori din lume

Cum arătau în tinereţe cei mai mari actori din lume camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Sunt monştri-sacri ai cinematografiei mondiale, au adus sute de milioane de dolari la box office-ul american şi au deschid drumul starurilor hollywoodiane de astăzi. Iată cum arătau legendele marelui ecran în tinereţea lor!

În anii ’70 sau chiar prin ’50 făceau furori pe platourile de filmare. Primeau cele mai importante şi mai emblematice roluri şi dădeau replica unora dintre cele mai frumose femei din lume. Erau aceşti zei ai showbiz-ului aşa cum era el la începuturi, au ridicat ştacheta pentru generaţiile noi de actori, care pot numai visa la o carieră atât de memorabilă ca a lor.

Kirk Douglas şi fiul lui, Michael, Al Pacino, Robert de Niro, Michael Caine, Anthony Hopkins, Jack Nicholson, Clint Eastwood (vezi galeria foto!) sunt cele mai mari nume de la Hollywood şi au făcut istorie cu cariera lor burduşită cu realizări.

Diferenţa dintre cum arată acum, la o vârstă onorabilă, şi cum se prezentau în faţa publicului la începutul carierei lor, când erau tineri şi nepăsători la felul cum se îmbrăcau sau pozau în faţa camerelor, este imensă. Tocmai de aceea am făcut comparaţia şi vă invităm să ne întoarcem împreună în trecut, în Vechiul Hollywood, când aceşti actori îşi demonstrau din plin ambiţia şi talentul incontestabil.

 

Modifică Setările