News

Cum se menţine Cătălin Botezatu după operaţia de cancer. Are şi 5 stenturi la inimă: "Nu pot depune efort fizic"

Cum se menţine Cătălin Botezatu după operaţia de cancer. Are şi 5 stenturi la inimă: "Nu pot depune efort fizic" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cătălin Botezatu a fost operat de cancer în Turcia şi are şi montate la inimă cinci stenturi. În această perioadă de izolare, creatorul de modă s-a odihnit. Încearcă să se menţină, după cum l-au sfătuit şi medicii. 

Cătălin Botezatu se simte bine după toate intervenţiile chirurgicale prin care a trecut în ultimii ani. El a dezvăluit acum pentru Click! că medicii nu i-au pus nicio restricţie, dar nu poate face sport: "Nu, nu am restricţii, nici măcar din punct de vedere alimentar. Mănânc fără să fac excese, dar nu am restricţii. Trăiesc o viaţă normală, mai puţin cea legată de sport; nu pot depune efort fizic, prin urmare nu pot face sport."

Acesta, din punct de vedere profesional, a ratat multe evenimente, multe prezentări de modă, dar revine în forţă, pregăteşte colecţii noi: "Urmează o perioadă grea, ca pentru toată lumea, dar cu foarte multe proiecte. M-am apucat deja să lucrez pentru noua colecţie de la Paris, din toamnă. Scot o nouă linie vestimentară, peste două săptămâni, care se va intitula La Donna by Cătălin Botezatu. Veţi regăsi peste 40 de modele în culori diversificate. Pe lângă produsele cu care deja i-am obişnuit pe domni, le-am pregătit o surpriză şi am scos şi o linie sport pentru aceştia."

Ce au spus medicii despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu acum câteva luni 

Exclusiv pentru OK! Magazine, Cătlin Botezatu a dezvăluit că înainte de pandemie a fost la medic. 

"Înainte de a începe această nebunie la nivel mondial, am fost în Turcia la controlul de şase luni de la ultima intervenţie chirurgicală. Am reuşit să fac toate analizele. Toate investigaţiile au ieşit bine, doctorii mi-au recomandat în continuare multă odihnă şi mai puţin stres. (...)  În acest moment nu mai e nevoie de nicio intervenţie, au fost cinci până acum. Vom vedea mai târziu, doctorii sunt optimişti şi nu consideră că va mai fi necesară încă una. Au fost nişte operaţii dure, am suferit foarte mult fizic. Ultima intervenţie la care am fost supus a fost extrem de grea. Am avut o hemoragie internă şi am crezut efectiv că nu o să mai scap cu viaţă din această încercare. Dar Bunul Dumnezeu a avut alte planuri cu mine."

Foto: Facebook

Modifică Setările