News

Cum se simte Irina Rimes după ce a fost operată de Anul Nou. Primele declaraţii ale cântăreţei

Cum se simte Irina Rimes după ce a fost operată de Anul Nou. Primele declaraţii ale cântăreţei camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Irina Rimes a fost internată în spital de Anul Nou. Cântăreaţa a făcut primele declaraţii după ce a fost operată de urgenţă.

Pe 31 decembrie, Irina Rimes a fost nevoită să-şi anuleze în ultimul moment concertul de Revelion de la Iaşi, după de a fost internată de urgenţă în spital, cu hemoragie internă. Artista a intrat în operaţie marţi, în jurul orei 15.00, iar colegul ei Horia Brenciu i-a îndemnat pe fani să-i ţină pumnii.

Imediat după intervenţie, apropiaţii ei au declarat că artista se simte bine, totul a decurs perfect. După momentele dificile prin care a trecut, artista a făcut declaraţii: „În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de şampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt şi eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară şi mirosul de artificii. Cele mai drăguţe asistente ever. A două zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită şi găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burtă, m-am simţit că nouă.

Umflată la faţă, vânata pe sub ochi şi pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i băi. Astăzi am “răsfoit” instagramul şi toate postările erau despre “ce m-a învăţat 2019”. Am stat să mă gândesc ce m-a învăţat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învăţat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu şi s-a terminat şi mai greu. Poate cel mai greu an din toată viaţa mea. Şi nu ştiu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutăţile acestui an şi ce trebuia să învăţ din ele , sau de ce a trebuit să îndur atâtea că să învăţ ceva. Puteam să învăţ din greşelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecţie. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înţeles ce ai vrut să-mi transmiţi. Şi , mai ales, mi-e ciuda pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iaşi să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate şi la final am zâmbit. Acum sunt în drum spre casă după 4 zile de dureri infernale şi zâmbesc. 

Zâmbesc că a trecut şi zâmbesc că am realizat că am în jurul meu oameni mulţi cărora le pasă de sănătatea mea. Mulţumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură. Şi că pot să înfrunt orice! Mulţumesc dr Alexandru Filipescu şi dr Raluca Uzum de la Spitalul de Urgenţă ELIAS care m-au operat şi m-au pus pe picioare. Mulţumesc prietenilor mei care au venit să aibă grijă de mine, mulţumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur şi simplu mi-au transmis un gând bun. Sper că 2020 să fie anul în care va voi răsplăti pentru grijă şi bunătatea voastră. La mulţi ani!”, a fost mesajul Irinei Rimes, publicat în mediul online.

 

La Spitalul Elias din Capitală, Irina Rimes a stat alături mama şi de fratele ei.

Modifică Setările