News

Cum se simte Mioara Roman după operaţie. Anunţul făcut de Oana, fiica ei

Cum se simte Mioara Roman după operaţie. Anunţul făcut de Oana, fiica ei

Mioara Roman a suferit o  intervenţie laparascopic pentru a i se înlătura colecistul, iar starea ei este una bună. Oana Roman anunţa în urmă cu câteva zile că cea care i-a dat viaţă mai trebuie să stea pentru câteva zile internată şi să treacă printr-o operaţie.

„Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieşit din operaţie şi că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon. Vreau să le mulţumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână. M-au ţinut la curent în permanenţă cu tot ce se întâmplă cu ea şi, Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă şi totul o să fie ok”, a transmis vedeta pe o reţea de socializare.

Fiica lui Petre Roman nu şi-a văzut mama de câteva zile, date fiind restricţiile din vremea pandemiei.

„Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las medicamentele jos, la recepţie. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar ştiu că totul o să fie bine”, a mai transmis ea.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările