Gossip

Curtată de A-listeri, Marisa Tomei n-a ajuns niciodată la altar. De ce nu s-a măritat fosta iubită a starurilor Lenny Kravitz şi Robert Downey Jr.?

Curtată de A-listeri, Marisa Tomei n-a ajuns niciodată la altar. De ce nu s-a măritat fosta iubită a starurilor Lenny Kravitz şi Robert Downey Jr.?

Câştigătoarea premiului Oscar s-a bucurat de mare succes la Hollywood timp de două decenii, atât pe plan profesional, cât şi amoros. Actriţa de 54 de ani a făcut ravagii printre starurile din showbiz-ul american, dar n-a ajuns niciodată la altar. Care să fi fost motivul?

Nu s-a măritat niciodată şi n-are niciun copil, iar multă lume e de părere că timpul e pierdut pentru vedeta de 54 de ani, ca să mai ia acum în calcul asemenea perspective. Totuşi cum de nu şi-a unit destinul cu nimeni dintre cei care i-au făcut curte sau dintre cei care au visat să-i intre în graţii uneia dintre cele mai frumose femei de la Hollywood?

“Nu sunt o mare fană a mariajului, ca instituţie, şi nici nu înţeleg de ce femeile trebuie să aibă copii pentru a fi percepute ca fiinţe umane în toată puterea cuvântului”, a declarat Marisa în 2009, pentru Manhattan Magazine.

Actriţa n-a vorbit niciodată detaliat despre lipsa de soţ şi copii din viaţa ei, însă nici n-a ridicat vreodată în slăvi căsnicia. De fapt, împlinirea prin mariaj şi maternitate n-a fost niciodată vreo prioritate pentru actriţa cu sex appeal evident, dimpotrivă, ea a preferat să se concentreze pe carieră. “Munca i-a oferit întotdeauna satisfacţia de care a avut nevoie în viaţă”, a declarat un apropiat de-ai ei.

Modifică Setările