News

Dana Rogoz e vecină cu Prinţul Charles! Cum arată casa pe care şi-a cumpărat-o actriţa în satul Viscri

Dana Rogoz e vecină cu Prinţul Charles! Cum arată casa pe care şi-a cumpărat-o actriţa în satul Viscri camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Dana Rogoz şi soţul ei, Radu Dragomir, au împlinit 8 ani de la cununia civilă şi şi-au făcut cadou o casă tradiţională, în Viscri. S-a aflat acum că este vecină cu Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice. 

Este fericită, mulţumită şi mândră de familia şi de cariera pe care şi-a construit-o în ani de zile. Dana Rogoz şi Radu Dragomir au decis să îşi cumpere o casă veche în satul Viscri. Este vorba despre satul pe care îl vizitează des Prinţul Charles, fiul cel mare al Reginei Marii Britanii. El are un domeniu acolo, el a explorat Transilvania, el este cucerit de bogăţiile noastre. Iată că actriţa şi soţul sunt acum vecini cu el. 

Şi-au cumpărat o casă care nu e deloc într-o stare bună, dar pe care o vor renova în timp. Au mult de lucru la ea, dar vor să păstreze toare detaliile construcţiei, una impresionantă şi frumoasă. Actriţa a arătat poze cu casa din Viscri. Sunt de câteva zile acolo, au parcat rulota în curte, acolo dorm:

"Această e căsuţa noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiţie. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuţa pentru noi. Şi cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat şi mai tare să facem acest pas. După cum vedeţi, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, aşa că mă aştept că renovarea să dureze câţiva ani. Dar momentan ne e foarte bine şi stand în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi. În a 194 a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat - eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroaba - să ne cunoaştem mai bine vecinii.(...)

E foarte frumos acest nou început. Cumpărăm pâine caldă de la casă de lângă biserica, legume şi fructe de la dubiţele care trec zilnic prin sat şi care îşi anunţă marfă prin difuzoare, aflăm de la vecini povestea casei noastre şi poveştile lor de viaţă, dormim în continuare în rulotă spre mirarea multora de aici, ne împrietenim cu câinii satului, pe care Vlad îi hrăneşte cu tot ce găseşte prin frigiderul nostru, ne sună toţi prietenii de la Bucureşti şi ne facem planuri de cum vom petrece verile împreună la Viscri.", a scris pe Facebook vedeta. 

Foto: Facebook