Vedete

De ce a renunţat Andreea Raicu la televiziune. În urmă cu 20 de ani a început cariera pe micul ecran

De ce a renunţat Andreea Raicu la televiziune. În urmă cu 20 de ani a început cariera pe micul ecran camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Andreea Raicu şi-a început cariera în televiziune în urmă cu 20 de ani. A prezentat mai multe emisiuni de succes, dar a renunţat. Motivul?

Cu toată sinceritatea, Andreea Raicu a dezvăluit despre perioada din viaţa sa în care credea că are totul. A avut apoi nevoie de terapie. 

“Aveam tot ce îmi doream şi aveam, cumva, viaţa la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ţi se garantează o viaţă fericită. Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situaţie financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relaţia care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam şi care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc şi să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viaţa din filme. Viaţa fără greşeală, dacă o priveai din exterior. Şi cu toate astea, nu simţeam aşa. Simţeam că lipseşte ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult şi tot nu înţelegeam ce lipseşte. Şi când te deschizi, viaţa îţi aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente şi poţi să găseşti răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a spus Andreea Raicu în emisiunea Andreei Marin de la TVR 2. 

Andreea Raicu a moderat multe emisiuni TV şi reality show-uri de succes: “Big Brother”, “Megastar” sau “Miss Fata de la ţară”. Ea a decis să renunţe la toate acestea pentru că şi-a dorit să deţină “un business care rezonează cu valorile mele”.

“Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani şi îmi amintesc că am fost prima dată la o probă şi m-am dus fără să ştiu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineaţă. Am luat proba şi următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune, creând momente şi amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâţia ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era «Zbor deasupra unui cuib de cuci», un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înţeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a mai povestit Andreea Raicu în emisiunea “Nu există nu se poate”.

Foto: Facebook

Modifică Setările