Meghan & Harry

De ce sunt ei diferiţi de Kate şi William? Ducii de Sussex, în ţinute prea exotice pentru casa regală

De ce sunt ei diferiţi de Kate şi William? Ducii de Sussex, în ţinute prea exotice pentru casa regală

Chiar dacă îi vedem în fiecare zi, datorită turneului lor australian, nu ne mai săturăm de Ducii de Sussex. Iar ţinutele pe care aceştia le-au abordat la ieşirea de astăzi, la un eveniment care a avut loc la Universitatea South Pacific din Fiji, au fost cele mai vesele şi colorate pe care le-am văzut la ei până acum.

Şi nu le-a stat deloc rău. Ei bine, Ducesa de Sussex a purtat o rochie roşie cu un imprimeu floral, în genul Frida Kahlo, creaţie a brandului parizian Figue, în valoare de 2.110 dolari. O rochie a cărei croială i-a pus şi mai mult în evidenţă sarcina, care pare a fi depăşit primul trimestru. 

Ducesa în vârstă de 37 de ani a asortat la această rochie o pereche de espadrile din sfoară, cu panglică care se leagă pe glezne, aceeaşi pereche pe care a purtat-o şi la ieşirea de pe plaja Bondi, din Sydney, săptămâna trecută. Preţul acestora? 147 de dolari.

De data aceasta, şi coafura ducesei a fost ceea ce trebuie, părul find strâns în creştetul capului şi prinse în el câteva flori albe, exotice. 

Prinţul Harry a completat cu succes ţinuta soţiei sale, alegând să poarte o cămaşă hawaiană bleu cu imprimeu exotic, într-o încercare de a onora cultura şi obiceiurile vestimentare ale insulei Fiji.

Foto: Getty Images