Vedete

Decizia luată de Alessandra Stoicescu după ce soţul ei a fost diagnosticat cu coronavirus

Decizia luată de Alessandra Stoicescu după ce soţul ei a fost diagnosticat cu coronavirus

Soţul Alessandrei Stoicescu are coronavirus. Ştirista a decis să se izoleze alături de Sergiu Constantinescu, chiar dacă primul test efectuat a ieşit negativ.

“Şi a venit şi acel moment. Începând de astăzi sunt ceea ce, sec şi impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, soţul meu, a primit un rezultat care certifică ceea ce ştiam despre el de când îl cunosc: că este pozitiv. Eu, că doar nu degeaba lucrez la ştiri, sunt negativă însă regulile sunt reguli pentru toată lumea: sunt contact direct deci ne izolăm împreună, ca familie. E poate un semn al destinului că, după un an nebun cum nu am mai trăit niciodată, sărbătorile chiar sunt un moment care trebuie trăit în familie, alături de cei mai dragi oameni.

Izolarea fizică nu înseamnă decât lipsa contactului cu cei din afară familiei noastre.

Voi rămâne conectată la tot ceea ce înseamnă ştirile zilei, voi continuă acest minunat demers numit Ajut Eu până la final şi, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, [Observator] voi rămâne #deneoprit în ceea ce priveşte meseria mea de jurnalist.

Povestea mea, povestea ta, povestea noastră, continuă”, spune Alessandra Stoicescu.

Sergiu şi Alessandra s-au îndrăgostit pe platourile televiziunii Antena1, când au început să lucreze împreună.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu anul trecut.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările