News

Demi Moore: "Am făcut sex în trei şi îmi pare rău!"

Demi Moore: "Am făcut sex în trei şi îmi pare rău!"

Dezvăluirile incendiare din cartea autobiografică a actriţei de 56 de ani se pot transforma într-un serial

Demi Moore povesteşte în autobiografie sa, "Inside Out", care va ieşi pe piaţă pe 24 septembrie, că a făcut sex în trei şi... îi pare rău. Nu pentru că nu i-ar fi plăcut experienţa. Ci pentru urmările şi implicaţiile psihologice pe care le-a avut. Actriţa a povestit astfel despre aceste experienţe avute în timpul mariajului cu Ashton Kutcher, de dragul căruia a şi acceptat să facă asta...

"Am vrut să-i arăt lui Ashton cât de cool şi fun pot să fiu", scrie Demi despre cele două dăţi în care s-a implicat în ménage à trois  cu Ashton. Ulterior, însă, tocmai această ridicare a barierei în privinţa sexului cu o altă persoană l-a făcut pe el, spune ea, să calce. strâmb şi să se folosească de aceste antecedente în favoarea lui. "Pentru că adusesem o a treia persoană în relaţia noastră Ashton a spus că asta îl făcuse confuz şi că, într-o anumită măsură, a justificat infidelitatea lui de după", mai scrie Demi. Actriţa se referă la momentul când a aflat din presă că, pe când era la bowling cu fiica ei, Rumer, Ashton a cunoscut o tânără de 21 de ani cu care a înşelat-o chiar în căminul lor conjugal pe când ea se afla la filmări în alt oraş.

În aceeaşi carte, actriţa mărturiseşte că a pierdut o sarcină în luna a şasea în timpul mariajului cu Ashton - şi că ulterior, a început să bea, învinovăţindu-se pentru acea pierdere. Dar că, în ciuda problemelor, au mai încercat să conceapă un copil prin fertilizare in vitro.

Foto: Getty Images