Vedete

Detalii incendiare despre aventurile lui Kirk Douglas. Anne, soţia sa, le-a cunoscut şi acceptat: ”El nu mi le-a ascuns niciodată”

Detalii incendiare despre aventurile lui Kirk Douglas. Anne, soţia sa, le-a cunoscut şi acceptat: ”El nu mi le-a ascuns niciodată” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Kirk şi Anne Douglas s-au căsătorit în 1954, au trăit împreună mai bine de 60 de ani şi se poate spune că au stat unul lângă altul la bine şi la rău.

Au avut doi copii, Peter şi Eric, însă nu şi monogamie. Anne a scris o carte în care povesteşte aventurile celebrului său soţ: ”Kirk şi Anne: Scrisori de dragoste, râs şi viaţă la Hollywood.”

Anne a mărturisit în carte că soţul său nu i-a ascuns aventurile şi că infidelităţile sale au fost, oarecum, o parte acceptată a mariajului cu Kirk.

”Ca europeană, am înţeles că nu aş fi fost realistă să mă aştept la fidelitate în această căsnicie.”

Născută în Hanovra (Germania), în eforturile de a scăpa din ţara ocupată de nazişti, Anne a ajuns în Franţa. Vorbea fluent germană, engleză, franceză şi italiană şi, astfel, a putut lucra cu un distribuitor francez de film, începând o carieră în industria cinematografiei. Ea l-a cunoscut pe Kirk Douglas în 1953, când el se afla în Paris pentru a filma „Act of Love” şi i-a propus să îi fie publicist. Un an mai târziu, cuplul s-a căsătorit în Las Vegas.

Kirk Douglas spunea despre soţia sa: „Anne este altruistă, plină de compasiune şi loială la extrem. Are şi un simţ al umorului viclean şi mă poate face să râd în engleză, franceză şi germană”.

Kirk a scris şi el o autobiografie în 1988, unde a vorbit deschis despre aventurile sale, cum a cucerit-o pe fiica lui Joan Crawford, pe Rita Hayworth sau Patricia Neal. A încercat, dar nu a reuşit să o seducă pe Lauren Bacall.

Anne a mărturisit apoi că Kirk i-a cerut permisiunea înainte de a face publice aceste aventuri şi era convinsă că autobiografia a avut mare succes datorită candorii actorului.

Anne Douglas, văduva actorului Kirk Douglas şi producătoare cunoscută pentru munca sa în scop caritabil, a murit la vârsta de 102 ani, pe 29 aprilie 2021, în casa sa din Beverly Hills.

Decesul ei a venit la un an de la moartea lui Kirk Douglas (februarie 2020) şi la câteva zile după ce a împlinit 102 ani. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 66 de ani.

„Anne a fost mai mult decât o mamă vitregă, şi niciodată «vicleană»”, a spus actorul Michael Douglas într-un comunicat. „A scos la iveală ce era mai bun în noi toţi, mai ales în tatăl nostru. Tata nu ar fi avut cariera pe care a avut-o fără sprijinul şi parteneriatul cu Anne. Catherine şi cu mine şi copiii am adorat-o. Va fi mereu în inimile noastre”.

Foto: Profimediaimages

Comentarii

Modifică Setările