Body & Soul

Dieta de 22 de zile cu care Beyoncé a slăbit spectaculos VIDEO

Dieta de 22 de zile cu care Beyoncé a slăbit spectaculos VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În sfârşit, o divă a showbizului îşi dezvăluie secretele. Iată cum a reuşit cântăreaţa de la 100 la 60 de kilograme.

Pentru prima oară, Beyoncé vorbeşte deschis despre sacrificiile pe care le face pentru a slăbi şi a fi model pentru fanele sale.

Cea de-a doua sarcină i-a cam dat de furcă artistei. Nu doar că a purtat în pântece gemeni, ceea ce din start a fost o mare provocare, dar ea ajunsese să cântărească 100 de kilograme, mai mult decât oricând de-a lungul celor 37 de ani ai săi. 

Rămasă cu multe kilograme în plus după naşterea lui Rumi şi Sir, Beyoncé a simţit că trebuie să ia măsuri drastice pentru a-şi reintra în formă. Cu atât mai mult cu cât fanii săi aşteptau s-o vadă evoluând pe scena Festivalului Coachella 2018, dar se apropia şi data premierei filmului The Lion King, a cărui coloană sonoră o semnează.

Prin urmare, vedeta s-a înhămat la un regim care durează 22 de zile - dar a cărui perioadă a dublat-o, ajungând la 44 de zile - şi a renunţat la tot ce o îngrăşa: pâine, zahăr, carbohidraţi, lactate, carne, alcool. Practic, o dietă bazată pe legume, cereale, nuci, seminţe şi plante, dublată de un program intensiv la sala de fitness. Şi da, recunoaşte că i-a fost foarte greu şi că i-a fost foame. Dar rezultatul i-a oferit mari satisfacţii!

Iat-o vorbind despre dieta sa în cea mai sinceră înregistrare:

Foto: beyonce.com

Comentarii

Modifică Setările